Platform over design en techniek in de keukenbranche
Nieuwe en grotere stand voor Italiaanse fornuizenleverancier

Nieuwe en grotere stand voor Italiaanse fornuizenleverancier

Veel nieuws tijdens Küchenmeile

Dit jaar presenteert STEEL zijn noviteiten in een compleet vernieuwde en vergrote stand in de Architekturwerkstatt te Löhne (D). Na het succes op de EuroCucina in Milaan (I), brengt STEEL nu nog meer innovaties op het gebied van keukenapparatuur naar Duitsland, met speciale aandacht voor de Mistral-fornuizen voorzien van kookveldafzuiging en andere interessante productlanceringen.

De Italiaanse fornuizen- en buitenkeuken­producent introduceert nieuwe mogelijkheden voor de populaire Mistral-fornuizen voorzien van kookveldafzuiging. Deze zijn niet alleen beschikbaar in de moderne Enfasi-serie, maar ook in de klassieke Oxford-serie. Beide series zijn daarnaast nu ook verkrijgbaar in een bredere uitvoering van 100 centimeter, uitgerust met twee ovens. Dit biedt de gepassioneerde thuiskok nog meer flexibiliteit en functionaliteit.

Vernieuwde inductie-top

Een belangrijk hoogtepunt in Duitsland is lancering van de opnieuw ontwikkelde inductie-top, beschikbaar voor zowel de Enfasi- als de Oxford-fornuizen. Deze nieuwe inductie-top is speciaal ontworpen om de perfect aansluiting met het werkblad te creëren en biedt grotere afstanden tussen de kook­zones, wat bijdraagt aan een comfortabelere en flexi­belere kookervaring.

Nieuw koelprogramma

STEEL introduceert daarnaast een geheel nieuw koelprogramma. De nieuwe koelkasten, met een breedte van 76 centimeter, bieden extra opbergruimte en zijn verkrijgbaar in de Genesi-, Ascot-en Enfasi-series. Dit koelprogramma vormt een ideale aanvulling op de fornuizen en completeert elke keuken. Het zorgt voor een designmatch die veel mensen een welkome toevoeging
gaan vinden.

De outdoorlijn van Gea geeft eindgebruikers veel keuzemogelijkheden.

Combi-steam inbouwovens 

Naast de goede fornuizen, biedt STEEL uiteraard ook inbouwovens. Deze ovens hebben net zoveel Italiaanse liefde meegekregen als de fornuizen, die de  corebusiness van STEEL zijn. Deze inbouwovens krijgen dus ook een update. Met een reeks ovens in verschillende nisafmetingen – 45 centimeter, 60 centimeter, 88 centimeter en 90 centimeter – biedt het bedrijf stijlvolle en functionele opties die in elke moderne keuken passen.

Apparaten in alle RAL-kleuren

STEEL is een merk dat alsmaar op zoek is naar de wensen van de consument. De Italiaanse fabrikant luistert daar ook naar. Zij willen het merk zijn voor maatwerk­wensen. Op het gebied van kleur zijn er bijvoorbeeld geen beperkingen. Ieder apparaat uit de Genesi- en Ascot-serie is verkrijgbaar in welke RAL-kleur de gebruiker zich wenst. Dit biedt ontwerpvrijheid voor alle keukenspecialisten, maar vult ook kleurwensen in van de consument zelf. Consumenten zijn steeds meer op zoek om hun keuken zoveel mogelijk te personaliseren. STEEL maakt dit mogelijk met deze toepassing. 

Outdoor kookbeleving

Naast het indoor-assortiment legt STEEL ook de focus op buiten koken met de nieuwe STEEL GEA outdoor-collectie. Dit modulaire systeem, geheel vervaardigd van Marine graden 316 staal, stelt gebruikers in staat hun eigen buitenkeuken te ontwerpen en maakt het buitenleven net iets meer ideaal voor de culinaire liefhebbers die graag buiten koken. Christiaan Borsboom, algemeen directeur STEEL Benelux: “De consument kan keuzes maken en zelf bepalen wat hij of zij wel of niet toe wil voegen aan zijn buitenkeuken. Bij veel andere buitenkeukens koop je een compleet systeem. Bij STEEL bouw je deze zelf op variërend van 45, 60, 70 en 90 centimeter breed en 40, 60 en 80 centimeter hoog.”

Deze nieuwe inductie-top biedt een perfecte aansluiting met het werkblad.

Focus op vakmanschap en kwaliteit

Met meer dan 102 jaar ervaring als Italiaans familiebedrijf, legt STEEL de nadruk op vakmanschap en hoogwaardige producten. Christiaan: “Elk product wordt door één vakman vervaardigd, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteitseisen van de veeleisende thuiskok. Italië, met zijn rijke traditie van koken met en voor de familie, vormt het hart van de STEEL-filosofie, waar smaak en kookbeleving centraal staan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen we je helpen met zoeken?