Platform over design en techniek in de keukenbranche
Producten

Accessoires vergemakkelijken het keukenwerk

Foto 1 Naber kopiëren
Corno Turno werkt ook wanneer de snijplank op de spoelunit ligt.

8 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De keuken is vandaag al het centrum van de woning. Hier zitten we vaak samen, beleven we leuke momenten én wordt er hard gewerkt. Met een slimme indeling van de handige keukenaccessoires maken we het onszelf nog makkelijker.

Een handige indeling van de keukenaccessoires laat het dagelijkse keukenwerk nog gestroomlijnder verlopen. De Duitse fabrikant Naber specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van deze accessoires en beseft bovendien dat een keukenindeling iets persoonlijks is. Daarom bevat het omvangrijke assortiment van Naber een hele reeks oplossingen die met elkaar combineerbaar zijn tot dé oplossing voor iedere keukengebruiker.

foto-2-naber-kopieren

Eenvoudig én handig in gebruik, de afvalsorteersystemen van Naber.

 

Iedereen moet recycleren

Waar moet je in de keuken met al het afval blijven? Bovendien zijn we genoodzaakt goed te sorteren en te recycleren materiaal mooi bij elkaar te houden. Naber beschikt over een ruim assortiment containers om dit klaar te spelen. Opbergelementen en een draagbare box zijn perfect compatibel om naar eigen wens een opbergruimte samen te stellen. “Zo wordt de ruimte onder de spoelbak optimaal benut”, zegt de fabrikant. “Voeg daarbij onze oplossingen voor schuiflades en de vaak verloren ruimtes in een hoek van een keuken en je komt vanzelf bij een handig en persoonlijk opbergsysteem.”

Onzichtbare accessoires

Naber denkt ook aan de kwaliteit van de lucht in de keuken. Een efficiënt keukenventilatiesysteem is daarbij essentieel. Naber ontwikkelde tal van oplossingen die er voor zorgen dat de dampkappen efficiënt én stil hun werk kunnen doen door de kookdampen te verwijderen. Zo zijn een eigen ontwikkelde muurdoorvoerunittechnologie voor laagenergiegebouwen en de niet-brandbare luchtkanalen van metaal slechts twee innovaties die Naber aanbiedt.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht