Platform over design en techniek in de keukenbranche
Afwassen met je mobiel: ETNA lanceert connected keukenapparaten

Afwassen met je mobiel: ETNA lanceert connected keukenapparaten

Want de keuken is meer dan ooit een plek voor verbinding

De keuken is voor velen de favoriete plek in huis maar de afwas is niet het meest populaire klusje. Daarom introduceert ETNA een viertal connected vaatwassers die in verbinding staan met de ETNA connect app. Het Nederlandse keukenmerk brengt twee vrijstaande en twee inbouw vaatwassers op de markt die in verbinding staan met de handige app. Ook een tweetal nieuwe inbouw plafondunits van het merk worden aangeboden met deze connectiviteit. De voordelen van deze connected apparaten: je bedient jouw keukenapparaat op afstand en je personaliseert het apparaat door je eigen favorieten en meldingen in te stellen.

De ETNA connected apparaten werken via een WIFI-verbinding. Dat betekent dat je ze op afstand kunt bedienen. In het geval van de vaatwassers is het helemaal handig dat het niet uit maakt waar je bent. Dus ook als je er op je werk achter komt dat je vergeten bent de vaatwasser aan te zetten dan regel je dat binnen no-time. Deze functie is ook handig wanneer je de vaatwasser het liefste overdag tijdens de zonnige uren laat draaien.

Nog een voordeel van de ETNA connect app: personaliseer de instellingen van jouw keukenapparaat. Stel je favoriete programma’s in. Wil je de vaat op het eind van het programma nog energiebesparend natuurlijk laten drogen? Stel dan in dat de deur automatisch opent aan het einde van het vaatwasprogramma. In geval van de afzuigkap kun je bijvoorbeeld een automatische naloopstand instellen. De intuïtieve interface van de app maakt het eenvoudig en duidelijk. Geen twijfels meer over de betekenis van een symbool op het bedieningspaneel. En ben je de afstandsbediening van je plafondunit kwijt? Dan regel je de bediening van het apparaat gewoon via je mobiele telefoon.

De veelzijdige ETNA connect app denkt op alle fronten met je mee. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het glansspoelmiddel, zout of de filters van de afzuigkap aan vervanging toe zijn. Ook andere meldingen, zoals de resterende tijd van een programma of een pushbericht wanneer de vaatwasser klaar is, stel je naar wens in. 

Over de connected vaatwassers

De vier ETNA connected modellen hebben een stille en efficiënte koolborstelloze motor, waardoor ze extra duurzaam in gebruik zijn. Ook de connected functionaliteiten zijn op alle modellen identiek. Het topmodel, de VW738MC, is een volledig geïntegreerde vaatwasser met energielabel C. Deze stille vaatwasser heeft een geluidsniveau van slechts 38dB(A), wat het een perfecte keuze maakt voor een open keuken. Ook is de VW738MC een goede keuze als het gaat om gebruikersgemak dankzij de LED binnenverlichting, een FLEXlade voor bestek en een bovenkorf die zelfs met belading in hoogte versteld kan worden.  

De ETNA connected vaatwassers zijn verkrijgbaar vanaf € 999,-. 

Over de connected inbouw plafondunits

De AIP790CRVS en AIP790CWIT zijn de ideale oplossing voor een kookeiland of open keuken en zijn verkrijgbaar in RVS en wit. De afzuigkappen zijn geschikt voor afvoer naar buiten of recirculatie. De plafondunits zijn 90 cm breed en zijn voorzien van vier standen inclusief intensiefstand. Met behulp van een externe motorkit kan de inbouwhoogte verkleind worden tot slechts 12,5 cm. De plafondunits zijn verkrijgbaar vanaf € 1499,-.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.