Platform over design en techniek in de keukenbranche
Altijd gericht op de toekomst
Bertazzoni: “212 cm hoog, 75 of 90 cm breed. We spelen in op de toenemende vraag naar grote apparaten.”

Altijd gericht op de toekomst

Doordacht ontwerp, uitmuntende techniek en een diepgewortelde passie voor eten. Drie pijlers waarrond de Italiaanse fabrikant Bertazzoni haar keukenapparaten ontwikkeld. Wat wij vandaag allemaal weten, namelijk dat de keuken het hart van het gezinsleven vormt, prediken ze bij Bertazzoni al zes generaties lang. En dat voel je in elk gemaakt apparaat.

Fornuizen. Daar kennen we Bertazzoni wellicht het beste van. Maar de Italiaanse fabrikant is van alle markten thuis en dat mag je zeker letterlijk nemen. Van fornuizen tot afzuigkappen, van vaatwassers tot koelkasten. En in dit laatste segment pakt Bertazzoni vandaag groots uit en ook dat mag je letterlijk nemen. Het gaat immers om een opvallende uitbreiding van het koel- en vriesassortiment waarbij de grote koelkasten opvallen. “Een antwoord op de toenemende vraag naar grote apparaten in allerlei uitvoeringen”, klinkt het vanuit Guastalla in de Italiaanse regio Reggio Emilia, de thuisbasis van Bertazzoni.

De elektronische led-interface met touch control vereenvoudigt het instellen en bewaken van alle vitale functies.

Zeer ruim

De uitbreiding van het koel- en vriesassortiment van Bertazzoni is dus zoals gezegd groot, zowel qua afmetingen als qua aantal modellen. De 212 cm hoge modellen, bovenaan koelgedeelte en onderaan vriesvak, zijn verkrijgbaar als French Door in breedtes van 75 of 90 cm. “Neem nu de 75 cm inbouwkoelkast met vriesvak”, geeft Bertazzoni als voorbeeld. “Qua inhoud is deze echt wel ruim met zijn 323 liter voor de koelkast en 126 liter voor de vriezer. Het koelgedeelte heeft drie plateaus waarvan er twee in hoogte verstelbaar zijn. Met de beschikbare Fresco-lade, apart digitaal te bedienen, is er een zone aanwezig waarvan de temperatuur zeer nauwkeurig tussen -1°C en +5°C kan worden ingesteld. Heel interessant want in deze lade blijven de voedingsstoffen, smaken en versheid van wat er in wordt bewaard langer behouden. De Total No Frost biedt een automatische ontdooifunctie voor beide verdampers. Ook leuk: de aanwezigheid van een automatische ijsblokjesmaker in het vries­gedeelte en een interne waterdispenser in het koelgedeelte. De toegepaste ledverlichting zorgt ervoor dat de volledige binnenruimte duidelijk is verlicht.”

Het vriesgedeelte telt twee lades met daarin ruimte voor een automatische ijsblokjesmaker.

Oog voor detail

Wie Italië zegt, zegt ook passie voor design en afwerking. Dat geldt dus ook bij deze nieuwkomers in het koel- en vriesassortiment van Bertazzoni. “Alle modellen zijn inderdaad tot in de puntjes afgewerkt waarbij we zeker rekening hebben gehouden met zowel de keukenontwerpers als de mensen die dagelijks de koelkast gebruikten”, klinkt het bij Bertazzoni. “De deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend te monteren terwijl elke koelkast geleverd kan worden met een set handgrepen die perfect past bij de andere inbouwapparaten van Bertazzoni of het gekozen fornuis.

Van een geharmoniseerde stijl van hoog niveau gesproken!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.