Platform over design en techniek in de keukenbranche
Altijd passie voor het beste
Mythos T-Shelf is ideaal voor de industriële keuken.

Altijd passie voor het beste

Leefbaarheid en functionaliteit gecombineerd

Mythos Black Line van Franke is gemaakt voor passionele hobbykoks. Deze strak vormgegeven zwarte keukenapparaten gaan moeiteloos op in het keukenontwerp, creëren een warme omgeving, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. De collectie is niet alleen mooi en chique, maar omarmt ook de duurzame wensen van deze tijd. Verder presenteert Franke uitbreiding in Fragranite-spoelbakken met Slate Grey.

Mythos Black Line van Franke geeft iedere keuken een luxueuze uitstraling.

Franke Mythos Black Line is ontworpen om ieders kookervaring te verbeteren, zodat echte kookliefhebbers hun passie wanneer zij willen opnieuw aan kunnen wakkeren. De collectie bestaat uit ovens, magnetrons, inductiekookplaten, afzuigkappen, koffiezetapparaten en wijnkoelkasten met warmhoud- of accessoirelades. Deze complete portefeuille zorgt ervoor dat het design consistent is met de rest van de keuken. 

Franke bewaakt de combinatie van uitstraling en functionaliteit bij haar producten.

Industrieel uiterlijk maar schone lucht 

Keukeneilanden zijn wereldwijd populair. Zowel in kleine als grote huizen. Dankzij de centrale ligging creëert het een grote open ruimte waar het hele gezin zich kan verzamelen. Daarom is het belangrijk om de juiste eilandafzuigkap te installeren om voor een goede ventilatie te zorgen en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling van de keuken
te behouden.

Mythos T-Shelf van Franke geeft de keuken een fraai karakter met een industriële uitstraling. De eiland afzuigkap biedt symmetrie -dankzij de 360° bruikbaarheid- en een verfijnde stijl met zijn matzwarte afwerking en chique rookglazen planken. De industriële lijnen geven de ideale aanvulling op een moderne en fris ogende keuken. De twee ledlichtbalken met een slimme dimmerfunctie helpen de perfecte sfeer te creëren.

De Mythos T-Shelf heeft ook optimale opbergruimte om mooie planten of accessoires op de rookglazen planken tentoon te stellen. De opbergruimte fungeert ook als een geweldige functionaliteitsbooster: de kookervaring wordt gemakkelijker, omdat men eenvoudig bij alle keukenaccessoires kan. De T-Shelf is uitgerust met de Sound Pro Blower, de nieuwste technologie die zorgt voor een aangenaam en stil geluid. Het elimineert damp en geuren met minimale geluidsoverlast. Voor de installatie zijn twee opties mogelijk: als kanaal (met buis) of als filter (recirculatie).

Fragranite-spoelbakken heeft een nieuwe tint erbij gekregen, Slate Grey.

Rust in de keuken

Franke lanceert daarnaast een nieuwe kleur voor de Fragranite-spoelbakken. Deze nieuwe kleur is Slate Grey. Fragranite is een uitzonderlijk hard, door en door materiaal dat nagenoeg ongevoelig is voor beschadigingen in de vorm van krassen, stoten, brandvlekken en andere vlekken. Een subtiele glans geeft dit unieke, door Franke ontwikkelde materiaal, een warme uitstraling. En doordat het voor 80% bestaat uit graniet voelt het ook aangenaam warm aan.

Terwijl keukens zich blijven ontwikkelen tot veelzijdige middelpunten in huis, zijn gebruikers
ook op zoek naar kleurstellingen die het gevoel van rust creëren. De toevoeging van de nieuwe kleur Slate Grey biedt dit gevoel, waarin natuurtinten vaak erg populair zijn. Slate Grey is een tint die perfect past in subtiele kleurcombinaties. Gecombineerd met de metallic oppervlakken van kranen en watersystemen, zoals verchroomd of geborsteld roestvrij staal of metaalkleuren, lijkt Slate Grey gemaakt voor deze combinatie of contrasten.

Franke vindt gezellige woonruimtes van groot belang, maar dit mag niet ten koste gaan van de functionaliteit van haar producten. Dat, samen met aandacht voor detail, is topprioriteit in haar missie om zo hoogwaardige keukenomgevingen te bieden die gebouwd zijn om lang mee te gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.