Platform over design en techniek in de keukenbranche
Producten

ATAG presenteert premium Superior koel- en vriescollectie met luxe details uit de natuur

ATAG-Superior-Koelen-Vriezen[7]

29 april 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Begin ieder gerecht vers, voorbereid en in stijl

Altijd de verste ingrediënten binnen handbereik, een goed overzicht en een efficiënte indeling: ontdek de chef in jezelf met de ATAG Superior collectie inbouwkoelkasten- en vriezers. De premium modellen bieden natuurlijke oplossingen om ingrediënten vers en voedzaam te houden en zijn voorzien van luxe details, zoals een Breakfast Tray met beukenhouten elementen.

In de Durafresh lades wordt de houdbaarheid van ingrediënten op een natuurlijke manier verlengt door de automatische luchtvochtigheidsregeling. Hierdoor blijven niet alleen vitamines en mineralen maar ook smaak en structuur langer behouden. De temperatuur in de lades is apart instelbaar tussen de -2°C en 5°C. Bij een hoge luchtvochtigheid in een lade gaat een rooster automatisch open. Dit zogeheten membraan is gemaakt van de natuurlijke vezels van de bast van inheemse Japanse planten en beschikt over het vermogen om vochtigheid en temperatuur te regelen.

Helder licht, zachte sluiting

De koelkasten- en vriezers zijn voorzien van heldere LED verlichting om optimaal zicht op de producten te houden. De deuren en lades met soft-close zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat er met zorg met ingrediënten wordt omgegaan. Alle vriezers uit de Superior collectie beschikken over NoFrost, waardoor de lades niet bevriezen en er zich geen ijslaagje op de producten vormt.

Warme details in een koele omgeving

Super de luxe zijn de elementen met warm beukenhout, zoals de Bottle Tray, Breakfast Tray en Multibox. De Bottle Tray is een elegant schap voor flessen en de MultiBox, een slim opbergbakje. Ideaal is de Breakfast Tray in het centrum van de koelkast, waarop ontbijt en even zo goed hapjes en kaas op bewaard en geserveerd kunnen worden.

ATAG Superior Collectie

De ATAG Superior collectie bestaat uit vier inbouwkoelkasten en vier inbouwvriezers in verschillende hoogtes (102, 140 en 178 cm) die naar wens te combineren zijn. Daarnaast zijn er twee inbouw koel-vriescombinaties met een hoogte van 178 cm.

Verkoopadviesprijzen beginnen bij € 1.299,-. Kijk voor meer (keuken) inspiratie op www.atag.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht