Platform over design en techniek in de keukenbranche
Back to black

Back to black

Het jaar 2019 staat bij KitchenAid volop in het teken van haar honderdste verjaardag. Tijdens de voorbije editie van Batibouw kon je op de stand van KitchenAid er niet naast kijken. Honderd jaar productie, dat zijn vele mijlpalen qua huishoudtoestellen. En één van deze toestellen werd speciaal voor de verjaardag van KitchenAid in een limited edition uitgebracht.

Ook opvallend: de introductie van de Black Steel-collectie waarmee KitchenAid aangeeft dat het kort op de bal speelt bij de ontwikkeling van nieuwe collecties. Zwart is namelijk de trendkleur bij uitstek in een keuken en dat is de fabrikant niet ontgaan. Het antwoord: Black Steel, een reeks inbouwapparaten die worden uitgevoerd in zwart geborsteld roestvrij staal. Geen nieuwe toestellen, wel een nieuwe afwerking voor een reeks belangrijke toestellen in het gamma. Denk onder meer aan de Twelix Artisan-oven en de combi-stoomoven die vanaf nu ook in de trendy zwarte uitvoering beschikbaar zijn. 

 

“Black Steel, dat zijn inbouwapparaten met een minimalistisch uiterlijk en een diep en stoer karakter”, horen we bij de fabrikant. De eventuele vrees van gebruikers voor vingerafdrukken op de zwarte finish pareert KitchenAid met de PrintShield antivingerafdruktechnologie. Deze houdt de toestellen vlekvrij. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.