Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bekroond ontwerp: Teka Infinity I G1 Edition wint gerenommeerde iF Design Award 2023

Bekroond ontwerp: Teka Infinity I G1 Edition wint gerenommeerde iF Design Award 2023

Het is een wereldwijd kwaliteitskeurmerk voor design: sinds 1954 bekroont de iF award uitzonderlijke prestaties op het gebied van productdesign. Dit jaar is Teka enthousiast over de felbegeerde onderscheiding van zijn speciale editie Infinity I G1. Met deze matzwarte speciale editie is Teka erin geslaagd de keuken om te toveren tot een unieke ruimte, aldus de jury.

De traditionele onderscheiding is zo populair omdat het een goede indicator is voor het samenspel van functionaliteit en design, vooral voor consumenten. Het onderscheidt producten die liefdevol tot in het kleinste detail zijn doordacht.

Speciale uitgave uit Italië

Het is de legendarische studio Italdesign Giugiaro uit Turijn, Noord-Italië, die verantwoordelijk is voor het bekroonde matzwarte ontwerp van de Infinity I G1. In de exclusief voor Teka ontwikkelde inbouwkeukenapparatuur harmoniëren matzwarte oppervlakken met glanzend zwarte details en filigrane, koperkleurige stijlelementen.

Alle afzonderlijke apparaten – inductiekookplaat, pyrolyse-oven, magnetron, compact apparaat, warmhoudlade en afzuigkap – zijn qua vorm en design perfect op elkaar afgestemd en resulteren in een modern en zeer elegant totaalbeeld met een unieke herkenningswaarde. “De producten hebben een exclusieve matte afwerking die bij aanraking zijdezacht aanvoelt”, staat in de officiële omschrijving van de prijs. En verder: “Elk kenmerk is technisch en esthetisch goed doordacht.”

De speciale editie Infinity I G1 is sinds eind 2022 verkrijgbaar en kenmerkt zich vooral door zijn elegantie en de tijdloze designstijl van de afzonderlijke Teka-apparaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.