Platform over design en techniek in de keukenbranche
berbel Downline Infinity wint Kitchen Innovation AWARD 2022

berbel Downline Infinity wint Kitchen Innovation AWARD 2022

Functionaliteit, bedieningsgemak, innovatie, productvoordeel en design – de nieuwste inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van berbel, de Downline Infinity, heeft op al deze punten zowel de vakjury als de consument overtuigd en is bekroond met de hoogste waardering en erkenning: De Kitchen Innovation Award 2022 Best of Best in de categorie Grote elektrische apparatuur. Ook dit jaar hebben consumenten via deze Kitchen Innovation Award hun populairste producten uit de keuken bepaald. Initiatiefnemer LifeCare looft de succesvolle productinnovaties, die zich richten op de wensen en behoeften van individuele consumenten en de samenleving in het algemeen en looft de producten die inspireren met bovengemiddelde prestaties. De onderscheidde berbel Downline Infinity is afgelopen september gelanceerd en is onlangs ook bekroond met de Iconic Award 2022 – Innovative Interior Best of Best. berbel is dan ook verheugd met deze tweede onderscheiding.

Technologische innovatie van het hoogste niveau, het gebruik van de beste materialen, een technisch geavanceerd product en ‘Made in Germany’: dit zijn de perfecte ingrediënten voor een bijzonder product, de Downline Infinity.

Als je je wilt uitleven aan het fornuis, dan heb je veel ruimte nodig. “Onze innovatieve inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem zorgt voor een bijna onbegrensd kookplezier, mede door de unieke afmeting van 900 mm breedte x 550 mm diepte en de intuïtieve bediening,” benadrukt Hoofd Verkoop Markus Wegmann van berbel en voegt daaraan toe: “De Infinity is ideaal voor het gebruik van grote pannen. Daarnaast is koken met draaiknoppen, die stevig in de hand liggen en een hoogwaardig bedieningsmechanisme hebben, uiterst prettig en uitnodigend om aan het fornuis te koken.” De Downline Infinity biedt een modern en elegant design, dat de keuken upgrade en deze tot een echte blikvanger maakt. De strakke lijnen en het subtiele oppervlak passen bovendien perfect in elk keukenontwerp en is zeer geschikt voor kookeilanden.

De Downline Infinity is uitgerust met een krachtig en energiezuinig ventilatieconcept, waardoor kookgeuren en -dampen betrouwbaar afgezogen worden. Eén enkele ventilator en een aerodynamische afscheidingsunit zorgen voor constante zuigkracht – natuurlijk met behulp van het revolutionaire berbel principe, waarbij vet opgevangen wordt in een eenvoudig schoon te maken opvangschaal in plaats van in een vetfilter. berbel biedt hiermee een gepatenteerde techniek op het hoogste niveau en is dan ook zeer verheugd deze consumenten award te ontvangen.

Meer informatie over berbel is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.