Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Berlijn wordt internationale hotspot”

“Berlijn wordt internationale hotspot”

Niets houdt de MHK Group en haar Europese partners dit jaar tegen. In 2023 is er eindelijk weer een internationaal congres met alle partners van de MHK in Europa. Het ESTREL Hotel in Berlijn (D) is ‘the place to be’ begin juni.

Met het gekozen motto voor de internationale vergadering, ‘The Difference – MHK Group’, valt de MHK Group meteen met de deur
in huis: “Een lidmaatschap bij een internationale sterke groep als MHK biedt uitsluitend voordelen en dat geeft een keukenondernemer de mogelijkheid een verschil te maken.” Dit jaar viert de MHK Group samen met alle Europese partners. Oude bekenden opnieuw ontmoeten,
nieuwe mensen leren kennen, een toplocatie en een gevarieerd programma staan op u te wachten.

Het ESTREL Hotel ontvangt begin juni de internationale MHK-delegatie.

Living & Style

Vrijdag 2 juni wordt het startschot gegeven door de voorzitter van de Raad van Bestuur van de MHK Group, de heer Volker Klodwig. Na het officiële startschot geeft hij het woord aan gerenommeerde sprekers Stefan Hetschel, verantwoordelijk voor de digitale transformatie, strategie en marketing van klantspecifieke b2b-oplossingen bij Google, en dirigent Christian Gansch die het verband zal leggen tussen zijn passie voor het dirigeren van een orkest en het handelen met verantwoordelijkheidsbesef van ondernemers. Zijn motto: naar elkaar luisteren, van elkaar leren, samen handelen. Vervolgens zal door het aanwezige publiek de mooiste keuken van Europa gekozen worden, net als de mooiste badkamer van Duitsland. De dag wordt afgesloten tijdens de beurs Living & Style waar de industriepartners van de MHK Group en de MHK Group zelf de nieuwste trends en noviteiten presenteren en waar iedereen met elkaar van gedachten kan wisselen. Dit alles bij een hapje en een drankje.

Business & pleasure

Op zaterdag 3 juni neemt de nieuwe CEO Volker Klodwig de aanwezigen mee naar de toekomst van de MHK Group hij legt daarbij de link met ‘The Difference’, het motto van de internationale vergadering dit jaar. Aansluitend geven prominente ondernemers in korte presentaties een inzicht in hun duurzame ‘succesrecepten’ voor marketing, hun merk en de factor mens. In de namiddag vinden dan de respectievelijke nationale ledenvergaderingen plaats en is er een interessant vrijetijdsprogramma in de prachtige stad Berlijn. Maar niet voordat enkele jubilarissen in de bloemetjes zijn gezet en bedankt zijn voor maar liefst 25 jaar succesvol partnerschap. Zaterdagavond staat gelijk aan gala-avond, opgeluisterd met muzikale acts van wereldklasse, waarna de dans­benen nog uitgebreid de kans krijgen hun kunnen te tonen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.