Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bescherm de keuken in stijl
Met de Bokmerk-achterwanden krijgen alle keukens een upgrade.

Bescherm de keuken in stijl

Afdekkap voor de kookplaat

Bokmerk is een belangrijke speler op het gebied van gepoedercoate aluminium achterwanden en accessoires. De Bokmerk-achterwanden worden uit één stuk op maat gemaakt tot wel 6 meter lang in elke gewenste kleur. In het totale assortiment zitten nu 120 kleuren, waardoor er altijd een mooie en goed matchende kleur bij zit voor iedere keukenliefhebber. Zoekt een klant geen volledige achterwand, maar heeft het wel interesse in een spatwand, dan biedt Bokmerk uitkomst met haar standaard spatwanden (898 x 750mm) in 10 kleuren op voorraad, welke direct leverbaar zijn.

Het plaatsen van een afdekkap geeft een rustiger beeld aan de keuken.

Verhoogde uitstraling

Een keuken is niet alleen een functionele ruimte, maar ook het hart van het huis waar gezelligheid en culinaire creativiteit samenkomen. Met de afdekkap geeft Bokmerk wederom een welkome toevoeging aan de uitstraling van de keuken.

Maatwerk en kleuropties

Elke keuken is uniek. Daarom biedt Bokmerk de afdekkap in verschillende maten en kleur­opties. De klant kan kiezen voor een afdekkap in dezelfde kleur als de Bokmerk-achterwand of juist een andere kleur, waarmee een spannende of gedurfde kleurencombinatie in de keuken ontstaat. Er is altijd een optie die aan de wensen van de eindgebruiker voldoet. De afdekkap wordt op maat gemaakt, zodat deze over elke kookplaat past: van gas tot inductie.

Omgedraaid is de afdekkap tevens een mooi en luxe presenteerblad.

Bescherming kookplaat

Eén van de belangrijkste functies van de afdekkap is het beschermen van de kostbare kookzones. Door de kookplaat te bedekken, beschermt de afdekkap deze tegen stof, vuil en andere mogelijke schade. Dit verlengt de levensduur van de kookplaat. Maar de afdekkap doet meer dan alleen beschermen. De afdekkap verbergt de kookplaat, waardoor de keuken een opgeruimde, schonere en gestroomlijnde uitstraling krijgt. Dit zorgt niet alleen voor een visuele verbetering, maar creëert ook extra werkruimte in de keuken. Dit maakt het makkelijker om kookprocessen nog beter voor te bereiden.

De afdekkap van Bokmerk vergroot het werkoppervlak.

Luxe presenteerblad

Omgedraaid kan de afdekkap als luxe presenteerblad gebruikt worden bij feestjes of voor een ontbijtje op bed. De afdekkap is dus letterlijk in een handomdraai te veranderen van een afdekkap naar een stijlvol dienblad. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan elk huishouden.

Multifunctionele accessoire

Extra bescherming van de kookplaat, het vergroten van het werkoppervlak en te gebruiken als luxe presenteerblad maakt de Bokmerk-afdekkap tot een multifunctionele accessoire die niet mag ontbreken in een keuken. Met meer dan 70.000 verkochte achterwanden en afdekkappen en een klantbeoordeling van maar liefst een 9,9 biedt Bokmerk hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor men zoals altijd kan vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van de producten van Bokmerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.