Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bied je klanten een unieke ervaring!
Oprichter en directeur Jonathan Bernardie presenteert Instant VR.

Bied je klanten een unieke ervaring!

VR-tool kan een beslissend voordeel geven

Hoe overtuig je een consument die een nieuwe keuken of badkamer wenst om bij jou te kopen in plaats van bij je concurrent? Het antwoord is eenvoudig: maak de klantervaring een unieke beleving. De integratie van virtual reality kan jouw winkel een beslissend concurrentievoordeel geven.

De consument is een veeleisend beestje. Een gepersonaliseerde ervaring die ons van onze sokken blaast, daar zijn we naar op zoek. Tegelijkertijd wil de verkoper zich duidelijk profileren ten opzichte van de concurrentie. Het Franse JHH Applications schiet te hulp met Instant VR, een alles-in-één-tool die aan de verwachtingen van alle partijen wil voldoen. “Instant VR is dé essentiële bondgenoot”, benadrukken Jonathan Bernardie, ontwikkelaar van Instant VR en tevens directeur van JHH Applications, en Catharina Wilmink, aangenomen om de intrede op de Nederlandse markt te organiseren.

Oprichter en directeur Jonathan Bernardie presenteert Instant VR.

Beleef je keuken tijdens de ontwerpfase

Wat is Instant VR? Wilmink: “Ik begin graag met te zeggen wat het niet is. Instant VR is geen tekenprogramma om een heel project in te ontwerpen. Een ontwerper kent zijn tekenprogramma door en door en blijft daar ook gewoon mee werken. Daar verandert dus niets aan. Instant VR is een tool die het plan omzet in virtual reality. Binnen een minuut stapt de consument in de virtuele versie van zijn toekomstige keuken of badkamer terwijl de ontwerper mee kijkt op het scherm. Niet helemaal overtuigd? De tool geeft de mogelijkheid in real time de lichtinval aan te passen, materialen (frontjes, aanrecht,…) te wijzigen en decoratieve elementen te integreren. Wat hiervoor nodig is in de winkel? Een vrije vloerruimte van 1m50 bij 1m50 volstaat!”

Vlottere verkoop

“Instant VR bestaat uit een computer, een professionele virtual reality headset, sensoren, controllers en de speciale software”, legt Wilmink uit. “Wij leveren en installeren het materiaal en de software terwijl ons
deskundig team voor de training van alle gebruikers zorgt. Bovendien zetten we hoog in op een persoonlijke follow-up, aftersales en een telefonische ondersteuning. Bijkomende trainingen zijn gratis en updates aan het programma gebeuren automatisch. In Frankrijk, waar meer dan 200 winkels nu ongeveer zes jaar werken met Intant VR, zijn de resultaten en de feedback zeer positief. De verkoop van het project gaat vlotter en vaak met een hogere verkoopprijs dan initieel begroot. En dat ongeveer 70% van de consumenten een winkel gaat aanbevelen bij vrienden omdat ze werken met Instant VR, is misschien wel een nóg sterker signaal.”

Demo bij u?

De intrede op de Nederlandse markt draait op volle toeren. Bernardie en Wilmink doorkruisen het land met vrijblijvende productdemo’s om Instant VR persoonlijk te komen presenteren. “Wie interesse heeft om onze virtual reality te ontdekken, mag zeker contact met mij opnemen”, nodigt Wilmink uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.