Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bijzonder schuiflade­systeem voor de creatieve keukenbouwer

Bijzonder schuiflade­systeem voor de creatieve keukenbouwer

Als we Bermabru mogen geloven, belooft 2020 een bijzonder innovatief jaar voor de keukenbouwer te worden. Zo kondigde Hettich de lancering aan van een schuifladesysteem dat zijn gelijke niet kent. Met de ‘AvanTech YOU’ tilt deze fabrikant individueel design naar een hoger niveau. En natuurlijk kunnen de klanten van Bermabru als eerste hiervan profiteren. Naast nog vele andere innovaties die binnenkort in een gloednieuwe catalogus worden gebundeld.

De Hettich Group is altijd een pionier geweest. Al in 1996 liet de Duitse producent van meubelbeslag de markt kennismaken met een revolutionaire ‘platform’-oplossing voor schuifladesystemen. “Met ‘AvanTech YOU’ zal ze opnieuw mondiaal furore maken”, aldus Steven Vanes, sales and purchase manager van Bermabru. “Dit platform biedt nog meer mogelijkheden om elke lade qua kleur, vorm en materiaal te individualiseren. ‘AvanTech YOU’ onderscheidt zich bovendien door het buitengewoon slanke, puristische design zonder zichtbare schroeven of afdekkappen.”

De schuiflade kan met hetzelfde kastboordbeeld op twee verschillende geleidingssystemen worden geplaatst.

 

Op maat van elke klant

Dit nieuwe platform is eenvoudig aan de wensen van de kopers aan te passen. De schuiflade die met hetzelfde kastboordbeeld op twee verschillende geleidingssystemen kan worden geplaatst, vormt de basis voor flexibele en efficiënte toepassingen. Steven Vanes: “Alle componenten binnen het platform zijn met elkaar combineerbaar. Interessant: het uitfrezen van de bodem en snappermontage komen te vervallen, net zoals de achterwand-hoekverbinders voor houten achterwanden. Het hoeft geen betoog dat dit tijd en geld bespaart.”

Veel verschillende mogelijkheden

Er zijn drie kleuren en vijf hoogtes beschikbaar, met stalen, aluminium of houten achterwanden. De designprofielen zijn beschikbaar in rvs finish, chroom en aluminiumkleur of noten- en eikenlook. Of wat dacht je van de  ‘DesignCapes’ in aluminium geëloxeerd en rvs? Met de zijwand ‘AvanTech YOU Inlay’ kunnen binnen het standaardprogramma trouwens al veel accenten worden aangebracht. Voor de inlays van de ladezijwand bestaan de mogelijkheden uit glas, hout, steen of andere klantindividuele materialen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.