Platform over design en techniek in de keukenbranche
Black Edition afzuigkappen: opvallend anders

Black Edition afzuigkappen: opvallend anders

berbel, de specialist op het gebied van afzuigkappen, staat voor innovatieve producten, die de keukenbranche flexibele ontwerpoplossingen biedt. Met een bijzondere veelzijdigheid in modellen, kleuren, vormen, materialen en maten onderscheiden berbel afzuigkappen zich van anderen. De hoofdvrije Ergoline 2 en Formline afzuigkappen biedt de fabrikant nu ook aan in een trendy matzwarte uitvoering. Met de Black Edition designline van berbel maak je een opvallend statement in de keuken.

Met hoofdvrije afzuigkappen kook je comfortabel. Door de schuine kap stoot je niet je hoofd en heb je vrij de ruimte om te bewegen rondom je kookveld. Het ontwerp van de hoofdvrije berbel afzuigkappen Ergoline 2 en Formline is strak en compact. De matzwarte kleur is daarentegen expressief en speelt in op de keukentrends. Het is tijdloos en elegant tegelijk en erg populair bij keukenontwerpers en consumenten. Matzwart verovert de keukenwereld en maakt het werken daarin een belevenis. De matte oppervlakken van de afzuigkappen absorberen licht. Een effect dat zorgt voor een prettige sfeer in de keuken.

Ergoline 2 & Formline

De hoofdvrije Ergoline 2 en Formline afzuigkappen passen zich aan op iedere keukengrootte en ieder keukendesign. Met de toevoeging van de matzwarte uitvoering voor de afzuigkapbreedte van 90 cm worden de twee productlijnen verder uitgebreid. Ergoline 2 kenmerkt zich door een zwart gepoedercoat RVS-schacht in combinatie met zwart schuin verlopend gesatineerd glas. De robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen behuizing van de Formline, in opvallend matzwart, maakt indruk met zijn rechtlijnig, industrieel design. De speciale, hoekige vorm en de kunst van de materiaalverwerking karakteriseren het silhouet van de Formline afzuigkap.

Meer dan een trend. Een statement

De elegante Black Edition uitvoeringen onderstrepen het design van de Ergoline 2 en Formline. Matzwart staat voor een heldere vormentaal en kan in elke keukenstijl worden geïntegreerd. De schuine modellen zijn niet alleen een blikvanger, maar zorgen er ook voor dat de hoofdruimte vrij blijft en je ogen zich kunnen concentreren op het belangrijkste: het voorbereiden van een heerlijke maaltijd.

Prestatie dankzij innovatieve techniek

Tijdens het bereiden van de maaltijd zorgt het effectieve, gepatenteerde berbel principe voor een duurzame en efficiënte verwijdering van vet en kookgeurtjes. Door centrifugale kracht toe te passen, scheidt vet zich van damp. Het vet wordt opgevangen in een RVS schaal. Deze is eenvoudig te verwijderen en simpel te reinigen. Gewoon openklappen, uitvegen en schoon. Een optimale eigenschap van de hoofdvrije kappen Ergoline 2 en Formline is de BackFlow-technologie. Door middel van secundaire ventilatie wordt een deel van het luchtvolume naar de aanzuigopening van de afzuigkap geleid. Het resultaat: een bijzonder efficiënte opvang van opstijgende kook- en braaddampen, alsook een uiterst doeltreffende luchtzuivering. Op basis van het samenspel van de nieuwste technologie en techniek met een bewezen staat van dienst, overtuigen berbel afzuigkappen met uitstekende prestaties, terwijl ze fluisterstil werken.

Meer informatie over het bedrijf berbel en de Black Edition afzuigkappen is te vinden op: www.berbel-afzuigkappen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.