Platform over design en techniek in de keukenbranche
BORA: kookveldafzuiging voor het hart van de keuken

BORA: kookveldafzuiging voor het hart van de keuken

BORA biedt een breed scala aan innovatieve afzuigsystemen voor kookplaten. Een hoogwaardige oplossingen voor elke keuken.

Voor kleine keukens

In een kleine ruimte is een gestroomlijnde afwerking belangrijk. BORA-afzuigsystemen zijn in de kookplaat geïntegreerd voor een ultieme ruimtebesparende oplossing. Het modulaire systeem maakt het tegelijkertijd mogelijk de kookzones aan te passen aan individuele behoeften. Met kookdampen die direct bij de bron worden aangezogen, zijn kookgeuren verleden tijd. 

BORA Professional 3.0: koken met kwaliteit

Voor kleurrijke keukens

Kleur biedt de mogelijkheid om persoonlijkheid en karakter aan een keuken toe te voegen. Met BORA Pure biedt de Duitse fabrikant een groot aantal kleurrijke variaties om de keuken een individuele touch te geven; groen, blauw, greige of rood, alles is mogelijk.

Oneindige keukeninrichting

In het hart van het huis is de keuken vaak de plek waar we de meeste tijd doorbrengen. Een comfortabel gevoel is hier belangrijk. Niet alleen met de inrichting en indeling, maar ook met de toevoeging van hoogwaardige huishoudelijke apparaten.

Het brede assortiment aan BORA-producten voldoen aan alle behoeften, waardoor professionele kooktechnieken zelfs voor amateurkoks binnen handbereik zijn. BORA biedt een verscheidenheid aan kookzones, waaronder een Teppanyaki-kookplaat en een kookplaat speciaal voor wokken, allemaal met een elegant en modern ontwerp.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.