Platform over design en techniek in de keukenbranche
BORA X BO: De nieuwe eenvoud in het koken

BORA X BO: De nieuwe eenvoud in het koken

Met de BORA X BO presenteert BORA een nieuwe universele ster aan het firmament. Gezond koken is nu echt geen enkel probleem meer – Stomen tot in de perfectie.

BORA heeft altijd al gestaan voor innovatieve technologie en bewijst dit met haar allernieuwste product. De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is de eerste stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. Hoogwaardige glasoppervlakken en het ‘Black Panel’-effect maken deze stoomoven tot een visueel hoogtepunt in iedere keuken. Een uniek kenmerk van de BORA X BO is de stoomafzuiging. Deze voorkomt dat er stoom ontsnapt als de ovendeur wordt geopend. Het speciale innovatieve geurfilter zorgt daarnaast voor schone lucht.

De efficiënte LED-verlichting verlicht de BORA X BO perfect. De BORA X BO kan worden bediend via een 19-inch touch-display met snel reagerende sensortechnologie en is uitgevoerd met WLAN. Hij heeft een slim deuropeningssysteem, waardoor de deur pas kan worden geopend als de stoom automatisch is afgezogen. Dit bespaart energie.

De binnenzijde is helemaal gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma’s zijn reiniging en onderhoud bijzonder eenvoudig en efficiënt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de BORA X BO en garandeert een lange levensduur.

De BORA X BO stoomoven scoort goed door zijn ultrasnelle opwarmtijd en zijn gelijkmatige gaarvermogen. Je kunt kiezen uit diverse functies, zoals handmatig garen, automatisch garen of een van de speciale programma’s. In combinatie met de klassieke ovenfuncties en verdere handmatige instelmogelijkheden kan het perfecte kookresultaat en absolute topprestaties bereikt worden.

De unieke kernthermometer bepaalt op een betrouwbare wijze de optimale gaartemperatuur. De thermometer bevindt zich aan de bovenkant van de oven en wordt vanaf daar in het eten gestoken. Zodra de bereiding de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt, stopt het gaarproces.

De BORA X BO maakt indruk met zijn minimalistisch design en innovatieve technologie. Dit zorgt voor buitengewoon gemak bij het koken en nieuwe manieren om eenvoudig gezond voedsel te bereiden. Je kunt de stoomoven ook combineren met de nieuwe BORA multifunctionele lade en zo de kookervaring thuis compleet maken. Met de multifunctionele lade kun je niet alleen gerechten opnieuw opwarmen of warm houden, maar ook ontdooien of op lage temperatuur garen. Koken wordt op allerlei manieren nog eenvoudiger.

Voordelen BORA X BO:

  • Schone lucht
  • Eenvoudige bediening
  • Design
  • Reinigingscomfort
  • Topprestatie/beste kook- en bakresultaat

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.