Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bruynzeel Keukens Almere verbouwd volgens nieuwe winkelformule

Bruynzeel Keukens Almere verbouwd volgens nieuwe winkelformule

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 21 mei vond de 16e heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel in Almere, bedraagt ruim 600 m2 aan inspiratie en innovatie. Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht.

Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

‘Welkom thuis’, is het gevoel dat men moet hebben bij binnenkomst van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Almere. Dit vertrouwde gevoel is gecreëerd door verschillende leefwerelden rondom de keukenopstellingen te presenteren.  

De opening van de Bruynzeel winkel wordt groots gevierd. Men kan o.a. een keuken t.w.v. € 10.000,- winnen! Bekijk de winactie: https://www.bruynzeelkeukens.nl/win

Thuis, online en in de winkel

Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet klanten op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften.

Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden bezoekers op gastvrije wijze ontvangen en hebben diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Er zijn diverse digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien. En of men nu eerst thuis alles in kaart brengt of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt, bij Bruynzeel Keukens is het allemaal mogelijk.  

Ontspannen kiezen  
Vanaf 21 mei is de nieuwe winkelformule te ervaren aan de Doemere Woonboulevard in Almere. De gratis parkeergelegenheid naast de winkel zorgt ervoor dat men echt ontspannen kan kiezen.

Bruynzeel Keukens
Bostonweg 11
1334 KN Almere

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.