Platform over design en techniek in de keukenbranche
BUITEN IS HET NIEUWE BINNEN

BUITEN IS HET NIEUWE BINNEN

Het is een onmiskenbare trend dat het leven in onze vrije tijd zich steeds meer buiten afspeelt.
Steeds meer wordt buiten als het nieuwe binnen ontdekt en ervaren. En grote groepen mensen zijn bereid om daarin te investeren. In het terras, in een veranda of een luxe overkapping. In weersbestendige buitenmeubels. En in toenemende mate in een complete buitenkeuken die van alle gemakken is voorzien. Met een Kamado of een Gas Inbouw BBQ , een super wokbrander of een plancha en natuurlijk een BBQ Cooler, zodat ook buiten in een gezellige sfeer met gezin, familie en vrienden, van culinaire hoogstandjes kan worden genoten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de overige seizoenen.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Marneth Trading heeft deze trend een aantal jaren geleden al onderkend en zorgvuldig een Outdoor assortiment opgebouwd. (www.marnethtrading.nl/outdoor). Daarbij voortdurend zoekend naar passende aanvullingen.

Met veel genoegen en trots introduceren wij nu de absolute High End Outdoor Programma’s van de zeer ervaren Duitse fabrikant FREILUFT MANUFAKTUR ( www.freiluftkueche.com). In MAATWERK, volledig naar consumentenwens geproduceerde buitenkeukens en bijpassende buitenhaarden, die qua design, materiaalgebruik en buitengewoon hoge productkwaliteit werkelijk uniek zijn. Iedere buitenkeuken en buitenhaard is daardoor een absolute unicaat. Uniek is de toepassing van 8 mm dik ZEE-ALUMINIUM dat, niet voor niets, ook in de scheepsbouw wordt gebruikt en borg staat voor een jarenlang, 365 dagen per jaar, probleemloos gebruik. Het is uiterst stabiel en zorgt bovendien voor een filigranen belijning, die optisch naadloos overgaat in alle keuken- en grillhaard (gas – of houtgestookt)elementen. De componenten worden gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. Met de toevoeging van de FreiluftKüche en FreiluftFeuer programma’s omvat het Outdoor assortiment van Marneth Trading alle ingrediënten voor het ontwerp en realisatie van het ultieme buitengevoel, voor de perfecte BBQ en een gezellig , warm samenzijn, tot in de late uurtjes. Alle ingrediënten dus voor een luxe en comfortabel, 4 seizoenen verlengstuk van de woning.

Marneth Trading Outdoor, Outstanding Outdoor.

SELECTIEF DEALERNETWERK

Voor het, eerste werkelijke one stop shopping programma wordt een selectief dealernetwerk opgebouwd.
Dit biedt vooruitstrevende keukenstudio’s de mogelijkheid om activiteiten te ontwikkelen in de booming Outdoor Living markt. Geïnteresseerde keukenvakzaken wordt verzocht contact op te nemen via info@marnethtrading.nl of telefonisch 06-51188447 Dennis Marneth of Ger Marneth 06-53391567

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.