Platform over design en techniek in de keukenbranche
CEO Arcelik Hakan Bulgurlu verkozen tot president van APPLiA Europe.
Hakan Bulgurlu.

CEO Arcelik Hakan Bulgurlu verkozen tot president van APPLiA Europe.

Wij zijn er trots op u te kunnen meedelen dat de CEO van Arcelik, Hakan Bulgurlu,  verkozen is tot president van APPLiA – Home Appliance Europe, de in Brussel gevestigde vereniging, die de fabrikanten van huishoud- en keukenapparatuur  in Europa vertegenwoordigt.

Bulgurlu volgt Dr. Peter H Göetz op, Executive VP van BSH Europe, die de afgelopen vier jaar het presidentschap van APPLiA heeft bekleed. Dr. Göetz feliciteerde Bulgurlu met zijn benoeming en sprak zijn vertrouwen uit in zijn ambtstermijn voor de komende twee jaar.

In zijn toespraak in Sofia prees Bulgurlu de veerkracht en het succes van de sector huishoudelijke apparaten, maar benadrukte hij ook de unieke risico’s en uitdagingen van het post-pandemische tijdperk. Bulgurlu herhaalde ook zijn inzet voor de klimaatverandering: “Als organisatie hebben wij een enorme verantwoordelijkheid om de doelstellingen inzake energie-efficiëntie te bereiken, zodat we onze kinderen een betere planeet kunnen nalaten”.

Dankzij innovatief, duurzaam beleid en innovatieve oplossingen heeft APPLiA de sector helpen uitgroeien tot een economische krachtcentrale met een jaaromzet van 53 miljard euro, een investering van meer dan 1,6 miljard euro in R&D-activiteiten en de creatie van bijna 1 miljoen banen.

Wij feliciteren Hakan Bulgurlu met zijn nieuwe verantwoordelijkheid en hopen dat dit onze baanbrekende positie in onze sector verder zal bevorderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.