Platform over design en techniek in de keukenbranche
“Changing The World From the Kitchen”: innovatie en duurzaamheid veranderen de wereld

“Changing The World From the Kitchen”: innovatie en duurzaamheid veranderen de wereld

Cosentino heeft Silestone® volledig getransformeerd dankzij de ontwikkeling van de exclusieve HybriQ®- en HybriQ+®-technologieën. Net zoals het meer dan 30 jaar geleden een revolutie in de keuken teweegbracht met zijn kleur, design en ongeëvenaarde prestaties, leidt het merk nu de weg naar duurzaamheid in de ruimte die het epicentrum van onze huizen is geworden.

Met deze aanpak, en met de autoriteit om al drie decennia ’s werelds toonaangevende merk van keukenwerkbladen te zijn, lanceert Silestone® by Cosentino the slogan “Changing The World From The Kitchen”.

Met HybriQ® en HybriQ+®, een tastbare combinatie van innovatie en duurzaamheid, roept het merk op tot een meer duurzame, milieuvriendelijke en humanistische wereld voor ons allemaal.  De slogan staat voor de visie dat de volgende revolutie om de wereld te veranderen vanuit de keuken kan komen. Bewust en betrokken zijn, beginnend bij ons thuis met kleine veranderingen die samen een grote revolutie teweegbrengen.

“Met HybriQ+® lopen we opnieuw voorop in onze sector en geven we het goede voorbeeld. We doen iets beters en anders, met de ambitie dat het de norm kan worden. Deze toewijding aan duurzaamheid stelt ons nu in staat om een boodschap van transformatie te sturen naar onze klanten, medewerkers, bestekschrijvers en natuurlijk naar de eindgebruikers. Een verandering om de wereld te bouwen die we willen, om oplossingen te bieden voor de toekomstige problemen, en dat heeft zijn epicentrum in de keukenruimte”, zegt Damián Granados, VP Global Marketing van Cosentino Group.

HybriQ+®, een nieuwe standard voor de industrie wereldwijd

De innovatieve technologie HybriQ+® markeert een geheel nieuwe productsamenstelling en productiemethode voor Silestone® – met een nieuw duurzaam productieproces dat 99% hergebruikt water, 100% hernieuwbare elektrische energie, geen waterverspilling en minimaal 20% gerecyclede grondstoffen gebruikt.

Met HybriQ+® gaat duurzaamheid samen met de unieke schoonheid en ongeëvenaarde eigenschappen van Silestone® die het merk altijd hebben gekenmerkt. Het nieuwe Silestone® behoudt alle eigenschappen en certificeringen op het gebied van weerstand, prestaties en hygiëne, terwijl het zijn esthetische mogelijkheden vergroot dankzij de selectie van hoogwaardige mineralen en het gebruik van gerecycleerde materialen in zijn samenstelling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.