Platform over design en techniek in de keukenbranche
De berbel Academy – Een tweedaags kijkje in de keuken

De berbel Academy – Een tweedaags kijkje in de keuken

Als keukenstudio wil je kwaliteit en jarenlang onbezorgd keukenplezier bieden aan de klant. Om dit goed te kunnen doen, heeft elke keukendealer uitgebreide productinformatie en expertise nodig. De berbel Academy biedt dat! Een uitgebreid trainingsconcept geeft diepe inzichten in de productwereld van de afzuigkappenspecialist berbel. De berbel Academy biedt een tweedaagse training op maat aan de vakhandel. Deze vindt regelmatig plaats in de vestiging van het bedrijf in Rheine, Westfalen (DE). Op verzoek biedt berbel ook producttrainingen aan in haar eigen mobiele showtruck bij handelspartners.

Kennis opdoen voor advies en verkoop

De berbel producttraining versterkt de expertise van de handelspartners in alle aspecten van het portfolio en zorgt zo voor vertrouwen in het verkoopgesprek. Naast de bedrijfspresentatie omvat de academie omvangrijke productpresentaties in de showroom of showtruck, het aanleren van de theorie achter de innovatieve berbel-techniek en de training in het gebruik van het verkoophandboek. Een essentieel onderdeel van de academiedagen in Rheine is de fabrieksrondleiding. Met eigen ogen kan daar het productieproces van A tot Z worden bekeken, evenals het opvallende handwerk en vakmanschap in alle onderdelen van het maakproces.

Producttraining dicht bij de klant

Het team van de academie bestaat uit Daniël Bischoff (hoofd) en twee producttrainers, Marcel Dammberg en Patrick Bauschulte. Elk jaar geven zij alleen al in Rheine meer dan 50 trainingen. Producttrainer Marcel Dammberg benadrukt: “Vorig jaar bezochten ongeveer 600 academiedeelnemers ons berbel hoofdkantoor. Daarnaast trainen we meer dan 35 weken per jaar tot tien dealers per week in de showtruck. De producttraining met de showtruck wordt uitgevoerd door de verantwoordelijke accountmanager en/of een trainer uit het academieteam.”

Nog geen berbel-dealer maar wel nieuwsgierig?

Ook voor keukenstudio’s die nader kennis willen maken met de innovatieve techniek van berbel en die nieuwsgierig zijn naar het productportfolio van het bedrijf kan de berbel Academy uitkomst bieden.

Aanmelden voor de berbel Academy kan via de verantwoordelijke berbel accountmanager in Nederland of België. Kijk daarvoor op: www.berbel.nl/contact/berbel-nederland/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.