Platform over design en techniek in de keukenbranche
De flexibele oven BORA X BO bekroond met de Plus X Award 2022

De flexibele oven BORA X BO bekroond met de Plus X Award 2022

BORA, fabrikant van innovatieve oplossingen voor de keuken, breidt haar productportfolio uit met het universele keukenwonder BORA X BO en zet daarmee stappen in de markt voor stoomovens. De nieuwe stoomoven van BORA is nog maar net op de markt en heeft nu al de internationaal gerenommeerde Plus X Award 2022 ontvangen voor innovatie, topkwaliteit, design en gebruiksgemak.

BORA oprichter Willi Bruckbauer: “Wij zijn echt enorm blij met deze eerste onderscheiding voor ons nieuwe product, de BORA X BO, waarmee wij nu een geheel nieuw deel van de markt hebben aangeboord. BORA staat symbool voor innovatie en ontwikkeling. Wij volgen daarbij niet de nieuwste trends, maar we richten ons echt op de behoeften van onze klanten. Zo vinden wij onszelf en onze producten voortdurend opnieuw uit. In de ontwikkeling van onze eerste stoomoven hebben wij al onze moed en innovatiekracht gestoken.”

De BORA X BO is een innovatieve allrounder en tilt de kookervaring thuis naar een hoger niveau. De flexibele oven is een combinatie van afzuigkap, stoomkoker en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties, en intuïtieve bediening. De unieke stoomafzuiging voorkomt dat er stoom ontsnapt als de deur met BORA Smart Open automatisch wordt geopend. Dit zorgt voor een vrij onbelemmerd zicht en schone lucht. De stoomoven beschikt over WLAN en Bluetooth, en een vierpuntskernthermometer die bijdraagt aan een optimale bereiding van gerechten. De oven schakelt zichzelf namelijk automatisch uit als de gewenste temperatuur is bereikt. Naast functioneel comfort overtuigt deze oven ook door zijn eenvoudige premium design. Een visueel hoogtepunt is het zwarte front, waardoor de flexibele oven onopvallend in iedere keuken kan worden geïntegreerd. De efficiënte ledverlichting zorgt ervoor dat alle niveaus van de BORA X BO en het voedsel in de ovenruimte duidelijk zichtbaar zijn. Professionele technologie die thuis een nieuwe eenvoud in het koken biedt.

Over de prijsuitreikende instantie

De Plus X Award is ’s werelds voornaamste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle, met een internationale en onafhankelijke jury van deskundigen die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken en bij deelnemende merken van over de hele wereld. De organisatie bekroont nieuw ontwikkelde en innovatieve technologieën, buitengewone ontwerpen en intelligente en eenvoudige bedieningsconcepten – producten met ten minste één „Plus X“-factor. Deze innovatieprijs is ontstaan als project om handelsmerken en de handel in merkproducten te beschermen en te versterken, maar daarnaast zorgt deze uitreiking er ook voor dat eindgebruikers zich beter kunnen oriënteren. In 2022 bestaat deze prijs overigens al 19 jaar. De prijs voor het ‘Beste product van het jaar’ is de allerhoogste onderscheiding die een product kan ontvangen bij de Plus X Award.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.