Platform over design en techniek in de keukenbranche
De kraan die de maatbeker vervangt

De kraan die de maatbeker vervangt

Warm water hoeft niet meer opnieuw uitgevonden te worden, maar kraanwerk blijft wel evolueren. Blanco presenteert met de EVOL-S Volumekraan een kraan die heel precies hoeveelheden water kan afmeten. Een handige troef in de keuken. Geknoei met maatbekers én verspilling van water worden compleet verleden tijd.

Het Duitse Blanco, opgericht in 1925, zet in op de ontwikkeling en productie van spoeltafels, mengkranen en accessoires en stemt deze ook perfect op elkaar af. Innovatie, kwaliteit en functionaliteit zitten in het Blanco DNA. Zo wil de fabrikant bijvoorbeeld spoelbakken creëren waar je meer mee kan doen dan afwassen alleen. Met bijpassende kranen en accessoires zoals inzetbakjes en snijplanken zorgt Blanco voor een functioneel geheel.

EVOL-S Volumekraan

Eenvoud in gebruik en intuïtieve bediening. Selecteer de gewenste hoeveelheid water via de handige draaiknop en tik op zijkant ervan om de kraan in te schakelen.


Exacte dosering
Snel en nauwkeurig een hoeveelheid water krijgen, zodat een recept tot in de puntjes gevolgd kan worden. Dat is in een notendop wat de Blanco EVOL-S Volumekraan doet. Een handige draaiknop, uitgerust met een schaal gaande van 100 ml tot 5 l, helpt gebruikers de hoeveelheid in te stellen. Geen gekke toeren meer om op een maatbeker te kijken of het juiste volume werd bereikt! Is het gewenste volume geselecteerd, dan volstaat het om de draaiknop aan de zijkant aan te raken. “Waar u ook water voor wilt gebruiken, de EVOL-S Volumekraan zorgt voor net die hoeveelheid water die nodig is. Geen druppel meer, geen druppel minder. Water verspillen is voltooid verleden tijd!”

EVOL-S Volumekraan

De handige uittrekbare sproeiknop vergroot de flexibiliteit van de EVOL-S Volumekraan.


Tijdsbesparing in een designjasje
Een innovatief systeem, namelijk het Dynamic Flow Control System, regelt de waterstroom. Hoe groter de gewenste hoeveelheid water, hoe sterker en sneller de waterstroom zal zijn. Wie een volle emmer nodig heeft, verliest daardoor geen kostbare tijd. Een uittrekbare sproeikop geeft aan de EVOL-S Volumekraan extra flexibiliteit. Handig wanneer bijvoorbeeld de spoelbak of een gieter moeten worden gereinigd. Warm of koud water, de EVOL-S Volumekraan levert het allebei. Een aparte hendel laat de gebruiker toe deze keuze te maken. De kraan bestaat in twee varianten: met de hendel links of rechts. De kraan kan zo optimaal afgestemd worden op de aanwezige spoelbak. Daarnaast kiezen gebruikers uit twee uitvoeringen: chroom of rvs. “De EVOL-S Volumekraan wordt zo de ster in elke keuken.”

EVOL-S Volumekraan

Steeds de juiste hoeveelheid water, zowel bij een groot als een klein geselecteerd volume.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.