Platform over design en techniek in de keukenbranche
De multifunctionele lade van BORA: een echte allrounder

De multifunctionele lade van BORA: een echte allrounder

Met de klassieke functies, die met behulp van handige vooraf geconfigureerde instellingen kunnen worden geselecteerd, kunnen gerechten worden voorverwarmd, verwarmd, warm gehouden en langzaam worden gegaard. Bovendien is het mogelijk om in de multifunctionele lade deeg te laten rijzen, fruit te drogen, yoghurt te maken en kruiden te drogen.

De multifunctionele lade is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Beide varianten bevatten een glazen verwarmingsplateau en de hogere variant is daarnaast voorzien van een BORA rooster, waarop gerechten op lage temperatuur kunnen worden verwarmd. De BORA multifunctionele lade is ook ideaal voor het verwarmen van babyvoeding, het marineren van gerechten of voor gerechten die lauw geserveerd worden.

Alle oppervlakken in de BORA multifunctionele lade zijn eenvoudig te bereiken en zodoende ook snel schoon te maken. Het rooster is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen, zodat alles goed schoongemaakt kan worden. De bediening is zeer intuïtief. Op het gebruiksvriendelijke touchscreen kun je het gewenste programma bij de vooraf geconfigureerde instellingen kiezen of handmatig een keuze maken.

Het minimalistische ‘All Black’-design van de multifunctionele lade heeft geen overbodige greepjes en bedieningselementen. Stijlvolle metalen onderdelen en een hoogwaardige zwarte glasplaat staan voor duurzaamheid en robuustheid. Het greeploze frontpaneel kan optisch worden afgestemd op de keukenkastjes, maar je kunt ook kiezen voor een glazen frontpaneel.

De BORA multifunctionele lade kan ook met de BORA X BO stoomoven worden gecombineerd. Beide apparaten kunnen aan elkaar worden gekoppeld, zodat de multifunctionele lade via het grote display van de BORA X BO kan worden bediend. Voor een uniform, elegant aanzicht kan het ontwerp van de multifunctionele lade op de stoomoven met glazen frontpaneel worden afgestemd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.