Platform over design en techniek in de keukenbranche
De oven als middelpunt van de keuken
De nieuwe oven EBD830 matcht perfect met de andere keukenapparaten van Oranier.

De oven als middelpunt van de keuken

We hebben het allemaal wel eens. Bij een restaurantbezoek bekijk je de menukaart en alles spreekt je aan. Keuzestress. “Doe mij maar van alles eentje”, klinkt het dan wel eens al grappend. Die keuzestress slaat ook wel eens toe bij consumenten die op zoek zijn naar de ‘juiste’ oven. De vele functies lijken allemaal zo interessant. Oranier schiet ter hulp en komt nu met het topmodel EBD830. “Een uitblinker, zowel technisch als visueel”, benadrukt de fabrikant.

Extra veel ovenruimte om te bakken en te braden.

Gewoon veel ruimte

Oranier noemt de EBD830-oven niet zomaar haar topmodel. De fabrikant brengt in de oven DampfPLUS en pyrolysefuncties samen. DampfPLUS is het systeem van Oranier waarmee stoom wordt toegevoegd aan het voedsel tijdens het bak- en braadproces. Brood bijvoorbeeld wordt echt knapperig, gebraad mals van binnen en knapperig van buiten. De inhoud van de oven is met 80 liter wel extra groot te noemen. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut dankzij de zes inschuifniveaus en de mogelijkheid om drie volledig uitschuifbare laden te gebruiken. De 4-stream technologie verdeelt bovendien de warmte perfect. De geïntegreerde softCLOSE-functie voorkomt dat de ovendeur hard dicht knalt. “Sluit de ovendeur zacht en stil, dan zorgt de shineUP-verlichting met de twee zijlichten voor een stralende helderheid op alle niveaus”, voegt Oranier nog toe.

Koel van buiten, schoon van binnen

Kijken we naar de EBD830-oven, dan valt de volledig uitneembare en volledig glazen binnendeur meteen op. Deze is viervoudig beglaasd. “Voeg daarbij de geventileerde binnenruiten en je weet meteen hoe het komt dat de oven aan de buitenkant handwarm is en blijft”, legt de fabrikant uit. “Zijn de binnenruiten vuil, dan verwijder je ze eenvoudig zonder dat daarvoor gereedschap nodig is. De handige pyrolysefunctie zorgt voor een snelle reiniging van de oven zonder schoonmaakmiddelen in te zetten. Afhankelijk van de restwarmte worden vet- en etensresten effectief verwijderd binnen 90 tot 180 minuten op meer dan 450°C.”

Meer te ontdekken

Dat een zwarte look de keuken domineert, is geen nieuws meer. Oranier liftte mee op dit succes met haar pureBLACK lijn die voor de keukenplanners veel mogelijkheden biedt. “De combinatie van zwart met een lichte kleur of roodachtig hout levert een aangenaam contrast op met een hoge feel good factor”, aldus de fabrikant. “De opstelling met grijs graniet past helemaal in de industriële stijl. We zijn er zeker van dat deze veelzijdigheid en de combinatiemogelijkheden met andere materialen overtuigende argumenten kunnen zijn. Kom dus zeker de EBD830-oven ontdekken op area30, naast de nog talrijke andere productinnovaties die we vanuit Haiger meenemen naar Löhne.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.