Platform over design en techniek in de keukenbranche
De perfecte lade-indelingen zijn altijd binnen handbereik

De perfecte lade-indelingen zijn altijd binnen handbereik

De perfecte keukenbeleving, dat wil van Hoecke uit Sint-Niklaas (België) zijn klanten, en bij uitbreiding de consumenten, bieden. Het familiebedrijf is al decennia bekend om haar uitstekend meubelbeslag van Blum en een uitmuntende service. Maar ook de lade-indelingen van Orgalux passen volledig in hun verhaal én in hun voorgemonteerde Blum en TA’OR lades. Zoals we dat van hen gewend zijn hebben ze enkele slimme bestelmanieren om zonder zorgen de juiste keuzes te kunnen maken! In dit artikel vertellen ze er over!

Zonder zoeken de juiste indeling

Bij keukens is het uitzicht vaak doorslaggevend, maar volgens Van Hoecke verdient het gebruiksgemak minstens evenveel aandacht. “Na het introduceren van lades in plaats van legplanken, is het uitrusten van die lades met de ideale indelingen de volgende stap in de evolutie van het moderne meubel en het ultieme gebruiksgeluk”, vertelt Gilles Bontinck (Orgalux Productmanager). “Daarom ontwikkelden we een handige functie in onze webshop om die perfecte match vlot te kunnen aanbieden. Onze klant kan door middel van enkele muisklikken een keuze uit ons uitgebreid gamma van meer dan 9000 indelingen maken.”

De boodschap die daarbij wordt meegegeven lijkt op het eerste zicht a-typisch voor een vakman: ‘Vergeet even: meten is weten’. “Dat is dankzij onze Orgalux Plug-in immers niet meer nodig”, verduidelijkt Gilles. “Als onze klanten voorgemonteerde lades bestellen via de webshop kennen we immers alle specificaties (afmetingen, kleur, …) van die lade. Om er dan ook Orgalux lade-indelingen bij te bestellen, hoeft men alleen nog te zeggen waarvoor de lade gebruikt zal worden. De webshop genereert vervolgens een selectie aan indelingen die perfect in de lade zullen passen.” 

Maar ook voor lades die reeds besteld en geleverd zijn, werd het recent mogelijk om op dezelfde intuïtieve manier lade-indelingen na te bestellen. “Het is wat ons betreft de ideale oplossing voor mensen die na de ingebruikname van hun keuken nog Orgalux willen toevoegen.” 

Basispakketten met sterke indeling 

Ook wie graag al een sterke basis aan indelingen voorziet voor al zijn klanten, is bij Orgalux aan het juiste adres. “Hun basispakketten bevatten immers enkele echte ‘must-haves’ voor iedere moderne keuken”, zegt Gilles. “Die wordt op deze manier omgetoverd tot een ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat. In ieder basispakket zitten een bestekindeling én verdelingen om het werkbestek op te bergen. Daarnaast zijn er uitbreidingen met andere handige keukenhulpjes zoals de bekende foliesnijder of kruidenhouder.” 

App voor perfecte lade-indeling

Met de Orgalux app kan de consument dan weer zelf aan de slag om zijn/haar droomkeuken helemaal af te werken. “De app maakt gebruik van dezelfde technologie dan de Plug-in op onze website”, legt Gilles tot slot uit. “Iedere lade die we produceren, voorzien we van een unieke QR-code. Door die code te scannen, kent de app onmiddellijk alle specificaties van de lade. Nog een paar vragen beantwoorden over wat er opgeborgen moet worden en de consument krijgt een voorstel met perfect passende lade-indelingen. Juist ja: het gemak dient de mens!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.