Platform over design en techniek in de keukenbranche
DER KREIS organiseert exclusieve Dinnershow!

DER KREIS organiseert exclusieve Dinnershow!

Op maandag 16 mei organiseerden DER KREIS en Mijn BAD een exclusieve Dinnershow voor haar deelnemers, leveranciers en prospects. Ca. 500 bezoekers vanuit heel Nederland reisden af naar studio 21 in Hilversum om dit exclusieve evenement te vieren. Voor het eerst hebben DER KREIS en Mijn BAD weer een groots evenement kunnen organiseren. De wereldwijde pandemie maakte een dergelijk event tot voor kort onmogelijk, maar eindelijk was het  weer zover. Onder het motto It’s time to relax and time to spice it up luidde DER KREIS Nederland de avond in.

Exclusieve Dinnershow

De spectaculaire avond ging van start met een gezellig samenkomen in de foyer waar leveranciers, deelnemers en prospects elkaar troffen onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij de jarenlange traditie met de haringkar eer aan werd gedaan. De branchegenoten hadden duidelijk zin in en behoefte aan een evenement: de stemming was louter positief te noemen.
Met een exclusieve DER RKEIS openingssong werd de showavond geopend en was de toon gezet. De rest van de avond was er volop entertainment met onder andere een optreden van The Soul Sisters, Richie Brown & Roy van den Akker – bekend van LA the voices –  en Bryan B. De show bood voor ieder wat wils: van Hollandse hits tot de muziek van Queen. Na de Dinnershow vond een ‘Walking Dessert’ plaats waar wederom gelegenheid werd geboden tot netwerken.

Focus op de toekomst

Nathalie Kleinherenbrink (Managing Director sales en marketing  ) en Bart Opentij (Managing Director finance en purchasing) gaven tussen de festiviteiten door een indrukwekkende presentatie met terugblik op wat de afgelopen uitzonderlijke jaren voor de branche hadden betekend; zeker door inmenging van het COVID-19 virus zijn de afgelopen jaren een echte uitdaging geweest. En nog altijd leven we in ongekende tijden. De COVID-19 maatregelen mogen dan van tafel zijn; de gevolgen zijn – mede door de huidige ontwikkelingen in de wereld – nog altijd desastreus. Voor veel ondernemers betekent dit dat er een groot beroep gedaan wordt op het doorzettingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit. Toch is het belangrijk met elkaar te focussen op de tools die een positief verschil kunnen maken. Door onderlinge heldere communicatie, het trekken van parallellen met andere branches richting de consument en de uitgebreide dienstverlening van DER KREIS en Mijn BAD kan in de praktijk aantoonbaar positief verschil waargenomen worden. Het bundelen van elkaars krachten evenals een gezonde dosis ontspanning vormen de weg naar gezamenlijk succes.  

DER KREIS biedt u full service ontzorging

DER KREIS Nederland is al sinds 1989 het juiste adres voor de beste inkoopcondities en marketing. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren krachtig geëvolueerd naar een inkooporganisatie met een complementaire expertise in marketing en communicatie. Bij DER KREIS Nederland kan een ondernemer zelf kiezen uit diverse elementen, allen erop gericht om ondernemers te versterken. Ondernemers kunnen zelf uit deze elementen kiezen om zo waarde toe te voegen aan hun eigen professionele organisatie. Deze toegevoegde waarde kan zich afspelen op het gebied van private labeling, waarmee een ondernemer zijn organisatie eenvoudiger uit de concurrentiesfeer haalt, het toevoegen van één van de bewezen concepten of de samenwerking met haar gerenommeerde leveranciers. Daarnaast zijn er aan DER KREIS en Mijn BAD diverse partijen verbonden waarmee ondernemers hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Van een optioneel centraal betaalsysteem tot het volledig ontzorgen in de marketingcommunicatie: Al deze zaken zijn ervoor bedoeld het rendement van de ondernemer te vergroten en de concurrentiepositie in deze verdringingsmarkt te versterken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.