Platform over design en techniek in de keukenbranche
DER KREIS viert Grande Opening nieuw, duurzaam pand!

DER KREIS viert Grande Opening nieuw, duurzaam pand!

Op vrijdag 17 maart vierden DER KREIS en Mijn BAD de Grande Opening van haar nieuwe pand tezamen met de oprichter en eigenaar van DER KREIS, dhr. Schaible en Holdingdirecteur dhr. Leimbach, die speciaal voor deze dag overgekomen waren uit Leonberg, Duitsland. Na de speech van Nathalie Kleinherenbrink en Bart Opentij werd het pand door dhr. Schaible symbolisch geopend met het doorknippen van een lint. Tijdens deze exclusieve Grande Opening zorgde Maison de Boer voor een culinaire versnapering. De muzikale aankleding van Ard Souman op de piano, begeleid door een zangeres, maakte de sfeer compleet.

Aansluitende openingsfestiviteiten op 20 maart, 27 maart en 3 april 2023

De Grande Opening stond garant voor een gezellig samenkomen in het Supplier Centre waar leveranciers, deelnemers en prospects elkaar troffen onder het genot van een culinaire versnapering. Ook de haring, een jarenlange traditie van DER KREIS op haar jaarvergaderingen, mocht natuurlijk niet ontbreken. Naast 17 maart zijn er nog 3 dagen geweest om alle branchegenoten te ontvangen. Met ondersteuning van de leveranciers binnen DER KREIS en Mijn BAD zijn tijdens alle opendagen in totaal honderden gasten rondgeleid door de showroom waarin vrijwel alle leveranciers van DER KREIS en MIJN BAD samengesmolten zijn tot één geheel. De branchegenoten waren zeer onder de indruk van dit prachtige, duurzame pand en het uitgebreide Supplier Centre; de stemming was louter positief te noemen.

Nieuw pand met focus op de toekomst

Nathalie Kleinherenbrink (Managing Director sales en marketing ) en Bart Opentij (Managing Director finance en purchasing) lieten in hun speech weten dat de eerste aanzet voor een nieuw pand in 2019 is geweest. Een nieuw kantoor van deze tijd waarin DER KREIS kan groeien en de ruimte heeft om haar missie en visie verder na te streven: een nog sterkere focus op samenwerking nu én in de toekomst. Het verbeteren van de samenwerking tussen haar ondernemers en leveranciers is voor DER KREIS Nederland de sleutel tot succes en daarvoor willen zij graag met dit nieuwe pand het platform voor de toekomst bieden. Naast een ruimer kantoor zijn in Hattemerbroek op ca. 500m2 meer dan 20 keuken- en bad kooien gerealiseerd met daarin aandacht voor meer dan 60 leveranciers. Op deze unieke wijze brengt DER KREIS al haar leveranciers in verbinding met de bij DER KREIS en Mijn BAD aangesloten ondernemers. Daarnaast is het pand ook helemaal ontworpen met duurzame materialen en voorzien van zonnepanelen. Alles met oog op een groenere toekomst.

De afgelopen jaren zijn door inmenging van het COVID-19 virus een echte uitdaging geweest voor de industrie. En nog altijd leven we in ongekende tijden. De COVID-19 maatregelen mogen dan van tafel zijn; de gevolgen zijn – mede door de huidige ontwikkelingen in de wereld – nog altijd sterk voelbaar. Voor veel ondernemers betekent dit dat er een groot beroep gedaan wordt op het doorzettingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit. Juist dan is het belangrijk met elkaar te focussen op de tools die een positief verschil kunnen maken. Door de sterke en uitgebreide dienstverlening van DER KREIS en Mijn BAD kan in de praktijk aantoonbaar positief verschil waargenomen worden. Het bundelen van elkaars krachten vormt de weg naar gezamenlijk succes. Het business-2-business Supplier Centre zal hier een belangrijk aandeel in hebben.  

DER KREIS biedt u full service ontzorging

DER KREIS Nederland is al sinds 1989 het juiste adres voor de beste inkoopcondities en marketingcommunicatie. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren krachtig geëvolueerd naar een inkooporganisatie met een complementaire expertise in marketing én communicatie. Bij DER KREIS Nederland kan een ondernemer zelf kiezen uit diverse elementen, allen erop gericht om rendement te leveren. Ondernemers kunnen zelf uit deze elementen kiezen om zo waarde toe te voegen aan hun eigen professionele organisatie. Deze toegevoegde waarde kan zich afspelen op het gebied van private labeling, waarmee een ondernemer zijn organisatie eenvoudiger uit de concurrentiesfeer haalt, het toevoegen van één van de bewezen concepten of de samenwerking met haar gerenommeerde leveranciers. Daarnaast zijn er aan DER KREIS en Mijn BAD diverse partijen verbonden waarmee ondernemers hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Van een optioneel centraal betaalsysteem tot het volledig ontzorgen in de marketingcommunicatie: Al deze zaken zijn ervoor bedoeld het rendement van de ondernemer te vergroten en de concurrentiepositie in deze verdringingsmarkt te versterken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.