Platform over design en techniek in de keukenbranche
Door gebruik te maken van meubelrolluiken kan u zorgeloos voor 100% uw ruimte benutten

Door gebruik te maken van meubelrolluiken kan u zorgeloos voor 100% uw ruimte benutten

Door gebruik te maken van meubelrolluiken kan u zorgeloos voor 100% uw ruimte benutten en genieten van een maximale vrije werkruimte in uw keuken, bar, kantoor- of opslagomgeving. Want rolluiken openen en sluiten uw kasten immers zonder open- en dichtslaande deuren. Diverse mogelijkheden en afwerkingen geven uw meubels een unieke eigentijdse look dankzij de keuze van het gebruikte materiaal, de kleur, de montage en de eventuele opties zoals automatisering en/of ingebouwd slot.

Om al deze redenen werd bij Bermabru onlangs het gamma meubelrolluiken gevoelig uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden. Dit in nauwe samenwerking met haar Duitse fabrikant die gekend staat voor de grote expertise in behandeling van aluminiumprofielen en glaselementen en de op gebied van montagetechnologie, kortom voor Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.
De bekende Dyna Case rolluiken getuigen van een groot gemak in installatie en gebruik. De comfortabele roterende-as technologie van de dyna-eenheid is de basis voor zijn zeer soepel lopende rolluiken. Het openen en sluiten van het rolluik is nagenoeg wrijvings- en geluidloos. De rolluikmat wordt geleverd opgerold in de dyna-case module en de veerkracht is al vooraf ingesteld. De Dyna-case module wordt in de kast geschoven, de rails worden voor de korpus gemonteerd en klaar is de montage.

De Dyna-Case rolluiken worden geleverd met hoogwaardige kunststof met aluminium beklede rolluiklamellen van 25mm of 40mm breedte, in de afwerkingen geanodiseerd aluminium, rvs-look of trendy zwart geanodiseerd. De rolluiken kunnen naar wens van de klant ook met glazen lamellen uitgevoerd worden, de Quasar Reflex versie. Deze werden onlangs aangepast naar een meer stijlvolle afmeting van 40mm lamel breedte en zijn verkrijgbaar in 5-tal verschillende uitvoeringen. Gaande van transparant of satinato glas, over wit en zwart gelekt tot transparant zwart. Voor elk wat wils. De glazen rolluiken zijn steeds voorzien van rvs-look geleidings- en afwerkingsprofielen. Ook de glazen rolluiken worden geleverd in de Dyna Case module en zijn dus zeer eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Sinds kort kunnen alle Dyna Case en Quasar reflex rolluiken optioneel ook uitgeleverd worden met de Smart Motion elektrische aandrijving Zonder complexe bedrading, met de zelfde eenvoudige Dyna Case montage kan elke rolluik elektrisch geopend en gesloten worden door een in de Dyna Case geïntegreerd 12 V motor. Geen onhandige programmeringen, de rolluik herkent zelf begin -en eindpositie. De bedinging gebeurt via een in het geleidingsprofiel geïntegreerde sensor of via een afstandsbediening. Een obstakelherkenning bij openen en sluiten en aansluiting voor de verlichting in de kast zijn tevens voorzien. Ook uitermate geschikt voor hoge of brede rolluiken.


De rolluiken kunnen verkregen worden in standaardmaten of kunnen naar wens op maat gemaakt worden. Hiervoor zijn bij Bermabru een aantal interactieve besteldocumenten online beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.