Platform over design en techniek in de keukenbranche
DSE Natuursteen opent inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi the Top

DSE Natuursteen opent inspiratiecentrum voor natuursteen en Marazzi the Top

Na een grote renovatie heeft DSE Natuursteen op 14 en 15 april hun nieuwe inspiratiecentrum geopend. De feestelijke opening heeft klanten kennis laten maken met natuursteen en Marazzi the Top keramiek op een vernieuwende manier.  

Dayyaan Hasnain, de eigenaar van DSE Natuursteen zegt zelf: “We willen mensen inspireren en vrolijker naar huis laten gaan. “ 

“De afgelopen maanden hebben we, met het hele team, keihard gewerkt om iets speciaals neer te zetten, en ik ben heel erg trots om het resultaat met iedereen te kunnen delen. We hebben geprobeerd iets te bouwen wat in Nederland nog niet eerder is vertoond.” 

De showroom van DSE Natuursteen toont natuursteen en Marazzi the Top keramiek als kunstwerken, maar geeft ook een huiselijke sfeer door de vele zithoekjes. De ruime opzet maakt dat de materialen kunnen spreken en inspireren.  
 
De opening van het inspiratiecentrum markeert de reis waar DSE Natuursteen op is gegaan sinds Dayyaan het roer van het familiebedrijf heeft overgenomen twee jaar geleden.  

“Onze visie is om het inspiratiepunt van natuursteen te worden in Nederland, en met de opening van ons inspiratiecentrum hebben we een mooie stap gezet om dit waar te maken. Wij willen continue blijven kijken hoe wij onze prachtige natuurproducten op een innovatieve, esthetische, en duurzame manier kunnen laten zien aan de wereld. Daar maken wij ons hard voor; om samen te kijken hoe wij de branche, en dit prachtige product, op een hoogwaardige en kunstzinnige manier kunnen tonen.” 

Het inspiratiecentrum van DSE Natuursteen is op afspraak te bezoeken voor zakelijke en particuliere klanten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.