Platform over design en techniek in de keukenbranche
Duurzaam en evenwichtig
De Servizio Armate familie met Portare, Lastra en Venere broederlijk naast elkaar.

Duurzaam en evenwichtig

Een wielrenner kan niet zonder zijn fiets, een zanger kan niet zonder zijn microfoon en een keuken kan niet zonder zijn kraan. We verwachten bovendien allemaal dat de keukenkraan lang meegaat, er mooi uitziet en perfect vervaardigd is. De kranen van Naber voldoen aan deze eisen.

Naber biedt met de Portare, Lastra en Venere-kranen drie families aan die qua vormgeving alle plaatjes invullen. “De Portare-kraan brengt zijn gebogen of L-vormige uitloop en een zwenkbereik van 360 graden een grote bewegingsvrijheid in de keuken”, klinkt het bij Naber.

Een Portare-kraan in mat zwart met duidelijke aanduiding van koud en warm. Dankzij de Cold-Start technologie wordt pas warm water gemaakt wanneer de hendel naar de warme kant staat.

Innovatieve energiebesparende technologie

Een bijkomend voordeel van de Portare-kraan is de mogelijke energiebesparing die de geïntegreerde Cold-Start technologie oplevert. “Vaak zetten gebruikers de hendel van de kraan in het midden”, legt Naber uit. “Dat is makkelijk natuurlijk. Maar het zorgt er wel voor dat zowel de toevoer van warm als koud water wordt geopend, ook als er uitsluitend koud water nodig is. De Cold-Start technologie verhindert dit en houdt de toevoer van warm water gesloten als de hendel van de kraan in het midden staat. Pas als deze meer naar de ‘warme kant’ wordt gezet, gaat ook de toevoer van warm water open.” Portare is verkrijgbaar in zwart mat, roestvrij staal of chroom.

Niet kapot te krijgen

“Lastra is dankzij de heldere lijnen bij alle zichtbare elementen en de afwerking in hoogglans chroom of roestvrij staal een aantrekkelijke eyecatcher in elke keuken”, aldus Naber. “Het vormenspel van de Venere-kranen, met een afwerking in glanzend chroom, is dan weer eigenzinnig te noemen. Daarnaast is het binnenwerk nagenoeg onverwoestbaar. De versie met uittrekbare kop (de slang meet maar liefst 150cm) biedt gebruikers twee straaltypes.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.