Platform over design en techniek in de keukenbranche
Duurzaamheid als Olympisch minimum
De Asogem Trade Show: ideale setting om de apparaten te ontdekken.

Duurzaamheid als Olympisch minimum

Een fysiek event met meer dan 800 gasten, dat was al een hele tijd geleden. Asogem organiseerde eind maart haar Trade Show in het magazijn te Mechelen (B). Een speciale blackbox van ongeveer 1.200 m² was het toneel, duurzaamheid het motto.

Het grote magazijn van Asogem te Mechelen kreeg een tijdelijke en gedeeltelijke gedaanteverwisseling. Voor het eerst in drie jaar kon het immers weer om een echte Trade Show te organiseren, een fysiek evenement waar Asogem gedurende drie dagen bezoekers vanuit de Benelux kon en mocht ontvangen. De nieuwe apparaten van Beko in verschillende productgroepen speelden de hoofdrol, het duurzaamheidsprincipe had de focus. Een hapje, een drankje en een netwerkbabbel mochten niet ontbreken.

Prominent aanwezig in de showroom te Mechelen (B): de nieuwe kookplaten met kookveldafzuiging én de gloednieuwe ovens.

Duurzaamheid is het Olympisch minimum

Beko zet als snelst groeiende merk van huishoudelektro in de Europese markt hard in op het ontwikkelen van huishoudapparaten die in het dagelijkse leven het verschil maken. De combinatie van hoogstaand design met geavanceerde technologie binnen een duurzaam kader slaat duidelijk aan. De Trade Show van Asogem was dan ook een mooie gelegenheid om de nieuwe stijl van de nieuwe producten uitgebreid aan de bezoekers voor te stellen. Met Beyond, zo heet de hedendaagse, moderne stijl, onderbouwt Beko verder haar standpunt qua duurzaamheid. “Niet alleen de apparaten maar de hele productieketen werd onder de loep genomen”, benadrukt de fabrikant.

Ook verbruik telt

Een vaatwasser die openspringt na afloop van het wasprogramma zodat de vaat kan drogen aan de lucht. Een koelkast die dankzij een innovatieve 3-kleuren technologie de 24-uurs zonnecyclus in de groentelade nabootst om zo de vitamines in vers fruit en verse groenten langer te behouden. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de geïntegreerde features die een positieve impact hebben op zowel het dagelijks leven als het milieu. En nog beter, gebruikers hoeven zelf bitter weinig tot niets te doen. Beko helpt hierbij.

Samenhang in de keuken

Vorig jaar tijdens de Küchenmeile werd een heel nieuw en uitgebreid assortiment inbouwapparaten aan het grote publiek voorgesteld. Op basis van vier vooropgestelde profielen van doelgroepen ontwikkelde Beko vier varianten die steeds een antwoord bieden op de vragen en eisen van deze doelgroepen. Bij de ovens zijn vandaag de b100-serie (praktische apparaten die niet inleveren op het vlak van slimme technologieën en kwaliteit), de b300-serie (krachtige producten die het dagelijks leven gemakkelijker maken dankzij tal van extra functies) en de bPRO500-serie (stijlvolle, gebruiksvriendelijke apparaten, ideaal voor levensgenieters of veeleisende gezinnen die graag lekker koken) reeds beschikbaar. De bPRO700-serie volgt later zeker nog. “Dankzij het pure, elegante design passen de ovens in elke keuken”, aldus Beko. “Een gloednieuwe, uitmuntende ovenruimte met betere warmteverdeling is slechts één, maar wel een belangrijke, vernieuwing wat de ovens betreft. Verder zijn er nog een nieuw scherm, nieuwe knoppen, nieuwe verlichting, nieuwe accessoires en roosters…
Het lijstje is bijna eindeloos.”

Nieuw

Met de HIXI84700UF komt Beko met een nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, opnieuw een voorbeeld hoe de fabrikant hoogstaand design en geavanceerde technologie in één product samenbrengt. “Ideaal voor keukens met een minimalistisch design”, voegt de fabrikant toe. “Sterke kookeigenschappen garanderen een perfecte maaltijd terwijl de afzuigkap vieze geurtjes en oliedruppels al tijdens het koken verwijdert. De schoonmaak wordt een makkie!”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.