Platform over design en techniek in de keukenbranche
Duurzaamheid duurt het langst
Beko: “De AeroPerfect-technologie in de Beyond-ovens zorgt voor een perfecte verspreiding van hete lucht en dus een perfecte bereiding van de maaltijden.”

Duurzaamheid duurt het langst

Duurzame ontwikkeling is het uitgangspunt bij Beko. Het bedrijf zet met stip in haar missie om de toekomst te verbeteren en een stukje mooier te maken voor de volgende generatie. Een dagelijkse inzet om milieuvriendelijke en duurzame producten te ontwikkelen is dan ook het wapen in de strijd van Beko om onze planeet bij te staan.

Dankzij de speciale sproeiarm van de CornerIntense™ vaatwasser wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd.

Wie voor Beko kiest, vertrouwt op een internationaal gerenommeerd merk van hoogwaardige huishoudapparaten. En het mag gezegd, deze vallen bij de consument in de smaak. “Voor minder dan slimme oplossingen die in het dagelijkse leven een echt verschil maken, gaan we niet”, klinkt het vastberaden bij Beko. “Maar we gaan wel een stuk verder dan dat. We willen namelijk de milieu-impact van onze producten steeds verder verkleinen en zetten dan ook onvermoeibaar in op de energiezuinigheid ervan. Maar ook een makkelijker herstel en hoge graad van recyclebaarheid zijn belangrijke aandachtspunten, naast uiteraard een strak, hoogstaand ontwerp met geavanceerde technologie. Zo staan we garant voor duurzame huishoudapparaten.”

HarvestFresh bootst een natuurlijke 24-urencyclus na om vitaminen langer te bewaren.

Een tweede leven

Beko maakt voor bepaalde onderdelen van de geproduceerde huishoudapparaten gebruik van gerecyclede en biologische materialen. “Dat is vriendelijker voor onze planeet zonder dat we afbreuk doen aan de prestaties en de duurzaamheid”, benadrukt de fabrikant. Daarnaast krijgt plastic ook een tweede leven binnen de RecycledNet®-ovens. Onderdelen van deze ovens worden gemaakt van gerecyclede visnetten en industrieel draadafval. “Elk jaar verwonden of doden visnetten wel duizenden walvissen, dolfijnen en andere zeedieren”, verklaart Beko deze keuze. “We zetten deze gerecyclede materialen om in hoogwaardige materialen en dragen zo ons (klein) steentje
bij om onze natuurlijke omgeving weer gezond te maken.”

Ook technologie speelt een rol

Met de ontwikkeling van innovatieve technologieën beschikt Beko over nog meer troeven om de natuur bij te staan. En ook de gebruikers
plukken hier uiteraard de vruchten van. Denk maar aan de AeroPerfect-technologie met 3D hete lucht in de nieuwe ovenserie. De nieuwe binnenkant van deze ovens zorgt voor veel minder warmteverlies tijdens het koken én zorgt ervoor dat de bereidingen sneller klaar (tot 27%) zijn en gelijkmatiger garen (tot 40%).

In de koelkast zorgt Beko met de HarvestFresh-technologie voor een langere bewaring van vitaminen. In de groentelade bootst de ingebouwde verlichting immers een volledige 24 uur zoncyclus en natuurlijk licht na. “Dit zorgt voor het langer behoud van vitaminen en voedingsstoffen en dus voor een gezondere maaltijd”, legt Beko uit. “En na het koken kan alles in de Beko CornerIntense™ vaatwasser die dankzij een innovatieve sproeiarm de vaat 5x krachtiger reinigt zonder daarbij meer water te gebruiken. De ultrakrachtige waterstralen verwijderen het meest hardnekkige vuil.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.