Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een glazen achterwand, volledig naar eigen smaak
Een glazen achterwand met een marmerprint. De voordelen van glas gecombineerd met de uitstraling van marmer.

Een glazen achterwand, volledig naar eigen smaak

Keukens en leefruimtes versmelten tot één geheel. Een leuke trend die het visueel aspect van beide plekken nog belangrijker maakt. En dat is ook Keukenglas niet ontgaan. Zij werken ondertussen al jaren met glas voor in het interieur.

“Toegegeven, een achterwand voor in de keuken valt jammer genoeg vaak weg wanneer het budget van een (nieuwe) keuken overschreden wordt”, valt Twan Thijssen van Keukenglas met de deur in huis. “En toch is het zeer belangrijk om deze wand te beschermen tegen alles wat er vlak voor gebeurt. Opspattend vocht uit de spoelbak, allerlei spetters die op het kookvuur ontstaan, het is een ware aanslag op een onbeschermde muur. Een aanval die (ongewenste) sporen achterlaat. Keukenglas biedt dé oplossing. Duurzaam, chique uitstraling en een topbescherming tegen de genoemde spetters.”

Een foto uit een grote database of eentje uit de eigen collectie, het kan met Keukenglas.

Altijd maatwerk

Thijssen: “Wij gebruiken uitsluitend thermisch gehard kristalglas. Dat is sterk en hittebestendig tot circa 230 graden en daarom dus het enige glas dat je veilig achter een kookplaat of Quooker kan gebruiken. Onze glazen achterwanden zijn altijd maatwerk. Het is een cliché maar elke keuken is anders dus ook elke glazen achterwand is anders. Lengtes tot 4 meter zijn perfect mogelijk uit één stuk glas. Voeg deze specifieke eigenschappen toe aan de enorme mogelijkheden qua afwerking je hebt een product dat de (gevoels)waarde van een keuken direct doet vergroten. Naast de wel 30.000 kleuren die we aanbieden in een zeer hoge kleurechtheid, is er ook de mogelijkheid om met foto’s te werken. Zo hebben we recent een keuken afgewerkt met een glazen achterwand met daarin de foto verwerkt van een prachtig zeezicht. De keuze van de klant bestaat uit de database van Shutterstock of een eigen foto die dan wel aan de nodige voorwaarden moet voldoen.”

Een enorm aanbod aan kleuren én een hoge kleurechtheid, eerder opvallend of toch sober.

Volledig ontzorgen

“Onze core business is wandbekleding en ons motto is het volledig ontzorgen van zowel keukenretailer als de eindklant”, legt Thijssen uit. “We vinden dat de beste showroom de eigen keuken is en daarom komen we altijd bij de eindklanten thuis wanneer de nieuwe keuken al is geplaatst. We tonen met grote samples van 40×45 cm hoe een bepaalde kleur of print matcht bij de keuken. Zo ziet de klant direct wat wel of niet bij zijn of haar keuken past. Eenmaal akkoord met de kleur, print of motief, meten we de glazen achterwand op de millimeter nauwkeurig in. Het resultaat is een prachtige achterwand die perfect is afgestemd op het interieur én de persoonlijke wensen van de klant. En daar gaan we dagelijks voor!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.