Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een herfstzonnetje, een prachtige locatie én keukeninnovaties
SMEG tovert met kleuren. Neptune Grey bij de uitgebreide reeks inbouwapparatuur en Blu Mediterraneo bij de kleine huishoudtoestellen. (Beeld: SMEG)

Een herfstzonnetje, een prachtige locatie én keukeninnovaties

En dat allemaal op landgoed Gut Böckel

Het historisch landgoed Gut Böckel (D) is een trekpleister. En dat is niet alleen omwille van de mooie locatie en de fraai gerestaureerde gebouwen. Tijdens de Küchenmeile zetten de aanwezige keukenfabrikanten hun beste beentje voor. Dit jaar sloegen tien van deze fabrikanten de handen in elkaar.

Het historisch landgoed Gut Böckel verandert tijdens de Küchenmeile in een ware keukenhotspot. Tien van de aanwezige keukenmerken legden dit jaar de bezoekers extra in de watten, onder meer met een heuse Benelux-avond op zondagavond 17 september. Een organisatie van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, SMEG en Teka.

De energiezuinige vaatwassers van Beko verbruiken heel weinig stroom en water. (Beeld: Beko)

SMEG

Een mooi palet aan kleuren vervoegt de rangen van SMEG en Blu Mediterraneo, de derde samenwerking van SMEG met het Italiaanse modehuis Dolce&Gabbana, geeft aan de kleine huishoudapparaten van de reeks de kleuren van de Middellandse zee. Ook nieuw bij SMEG is de kleur Neptune Grey, een matte afwerking met een donkergrijze tint die beschikbaar is voor de ovens, wijnklimaatkasten, inductiekookplaten, afzuigkappen, inbouw koffiemachines en warmhoudlades van de Linea-lijn.

Whirlpool

Een knappe foodtruck, lekkere hapjes, een leuk ingericht terrasje. Meer had Whirlpool niet nodig om vlot over de tongen te gaan bij de bezoekers. “Het lentezonnetje is onze bondgenoot”, aldus Jaap Meeldijk van Whirlpool. “Veel bezoekers komen bij ons langs en dat geeft ons de mogelijkheid onze MaxiSpace vaatwasser mooi voor te stellen. Een slimmere en ruimtebesparende kuip levert binnenin 10% meer ruimte op. Het derde rek in de nieuwe vaatwasser is dan ook groot genoeg om deze grotere items te plaatsen. Ook het middelste rek zorgt voor extra capaciteit. De aanwezige handige features en de heel stille werking van de MaxiSpace maken van elke vaatwasbeurt een zorgeloos gebeuren.”

Een grotere binnenruimte, een ruimer derde rek én een energieklasse A voor de nieuwe MaxiSpace vaatwasser van Whirlpool. (Beeld: Whirlpool)

Beko

Beko verliest nooit het brandend actuele thema ‘energie-efficiëntie en duurzaamheid’ uit het oog. Jeroen Buys van Beko: “In elke productcategorie beschikken we over energiezuinige toestellen. Ik pik er graag onze vaatwassers met energieklasse A uit. Strengere
eisen vanaf 2021 zetten het hele systeem wat op zijn kop. Wat toen een A+++ was, is nu nog maar een klasse D. De plusklassen werden bovendien geschrapt. Onze vaatwasser met energieklasse A kent dus een echt extreem laag stroom- en waterverbruik.
En ja, de trendkleur in de keuken is nog steeds zwart dus onze nieuwe ovenserie kreeg een full black design.”

Uitstekende bewaaromstandigheden in een aantrekkelijk jasje. (Beeld: Miele)

Miele

Bij Miele ontdekten we onder meer nieuwe vrijstaande wijnkasten. In het uitgebreid assortiment vindt de wijnliefhebber zeker het toestel naar zijn wens, zoals bijvoorbeeld een wijnbewaarkast met één temperatuurzone en een opslagcapaciteit van maar liefst 229 flessen. Geen glazen deur zoals de andere modellen, wel een elegant zwart front. Van het topmodel met drie temperatuurzones bestaat een versie met een ware sommelierset, een uittrekbaar en afneembaar dienblad met antislipsiliconen kussentje, een uittrekbare glazenhouder voor vier glazen, een flessenpresentator en een doos met accessoires.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.