Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een revolutionaire toevoeging voor elke keuken én wijnliefhebber!

Een revolutionaire toevoeging voor elke keuken én wijnliefhebber!

Lancering van nieuwe wijnklimaatkast, een investering in het leven!

Trots zijn ze absoluut daar bij Pelgrim. En dat is niet onlogisch want de eerste onderbouw wijnklimaatkast ziet het levenslicht. De PWO1082 is binnenkort beschikbaar voor de keukenspeciaalzaak en de particuliere wijnliefhebber. Deze is namelijk niet slechts een ‘apparaat’ of een ‘praktisch kastje waar je je wijnflessen bewaart’ maar vooral een statement dat gaat over luxe en zorgvuldigheid. Met andere woorden: hoe ga je om met een kostbaar bezit zoals wijn dat is voor vele liefhebbers? Deze wijnklimaatkast is voor de gebruiker dan ook niet alleen een investering in een nuttige opbergruimte maar vooral een investering in … het leven!

Alle ruimte en praktisch in gebruik.

De PWO1082 is dus overduidelijk veel meer dan slechts een gebruiksvoorwerp. We hebben het hier over een stukje luxe dat in elke keuken opvalt. Met zijn Touch-to-Open deursysteem – ideaal passend binnen de trend van greeploze keukens – combineert de wijn­klimaatkast functionaliteit met esthetiek, waardoor het een ware blikvanger wordt. De vier houten draagplateaus bieden ruimte voor 44 flessen van 0,75l, genoeg voor een uitgebreide collectie wijnen die op de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad bewaard blijven. Dankzij het isolatieglas met UV-coating zijn de wijnen niet alleen goed zichtbaar, maar ook beschermd tegen de invloeden van UV-licht. Bovendien is de ConnectLife-app van Pelgrim te koppelen aan de wijnklimaatkasten (zie meer in het kader bij dit artikel over deze app). 

De vier houten draagplateaus van de PWO1082.

Klaar voor elke gelegenheid

Pelgrim begrijpt als geen ander dat wijn dus meer is dan alleen slechts ‘dat glaasje wijn’. Het perfecte drankje voor bij het avondeten of lekker borrelen in jouw keuken.
De PWO1082 zorgt er voor dat jouw wijn klaar ligt voor elke gelegenheid.  De klimaatzone van deze PWO1082 is namelijk heel eenvoudig instelbaar van 5ºC tot 20ºC, waardoor je het perfecte klimaat voor je favoriete wijn kunt creëren. Anders gezegd: de PWO1082 garandeert optimale bewaaromstandigheden, overigens ook voor bier en champagne. De houten plateaus in de wijnklimaatkast zorgen verder voor een elegante uitstraling. Ze zijn bovendien eenvoudig te reinigen.  

Luxe, technologie en ultieme zorg voor kwaliteit

De naderende introductie van de PWO1082 markeert daarom een belangrijk moment voor zowel Pelgrim als voor de liefhebbers van kwaliteitswijnen. Deze wijnklimaatkast vertegenwoordigt het samenkomen van luxe, technologie en ultieme zorg voor de kwaliteit van wijn. Voor keukenspeciaalzaken biedt de PWO1082 dan ook een unieke kans om het assortiment uit te breiden met een product dat luxe uitstraalt en tegelijkertijd gemak toevoegt aan de keuken van elke wijnliefhebber.

Technische Specificaties

Energieklasse: E

Geluidsniveau: 35 dB(A)

Capaciteit: Ruimte voor 44 flessen (0,75l)

Deze specificaties onderstrepen de efficiëntie en het gebruiksgemak van de PWO1082. 

ConnectLife: De wijnklimaatkast in de palm van je hand!

Met de handige app ConnectLife biedt Pelgrim een innovatieve manier om een wijnklimaatkast te beheren. Deze app geeft de gebruiker niet alleen de mogelijkheid om het apparaat op afstand in te stellen, maar biedt ook inspiratie en praktische tips voor het optimaal genieten van je wijnverzameling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.