Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een schuiflade met individuele verlichting
AvanTech You Illumination geeft schuifladen een homogene ledverlichting dankzij opklikbare profielen.

Een schuiflade met individuele verlichting

Individualisering is een megatrend en dringt tot in de keuken door. We willen immers allemaal die keuken waarover iedereen spreekt, gevuld met eyecatchers en topapparatuur. Uiteraard dient de keuken ook zeer gebruiksvriendelijk te zijn. Hettich weet met deze megatrend wel raad. Het schuifladeplatform AvanTech YOU past door zijn aanpassingsvermogen immers perfect bij deze tijdgeest.

Trekken we de individualisering door tot in de schuifladen, dan komen we automatisch bij Hettich en het AvanTech YOU schuifladesysteem terecht. “Individueel design ligt echt binnen handbereik en dan spreken we over kleur, formaat en materiaal”, klinkt het bij de fabrikant. “Alle elementen binnen het platform zijn perfect met elkaar te combineren en dat levert een immense waaier aan mogelijkheden op.”

Hoogwaardig en individueel

Keuken en woonkamer versmelten tot één geheel waardoor ook de kracht van een goede verlichting aan waarde wint. Zo is in het keukengedeelte adequate verlichting nodig op het werkblad om alle taken goed te kunnen uitvoeren én is er een sfeerverlichting nodig om na de maaltijd wat gezelligheid op te roepen. Hettich weet ook dat de verlichting in de schuifladen aan belang wint en voegt met AvanTech YOU Illumination het verlichtingselement toe aan het schuifladesysteem. “Een eigen, individuele led-lichtsignatuur”, voegt de fabrikant toe. “Een homogeen ledlicht van 4000K in opklikbare profielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of zorgt voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. Ook de glazen inlays met gepolijste of geslepen rand kunnen zo in het juiste licht worden gezet. Wanneer de schuiflade wordt opengetrokken ontstaan speciale visuele effecten.”

Verlichte glazen inlays zorgen voor sfeervolle effecten en een vleugje extravagantie.

Exclusief en montagevriendelijk

Hettich: “AvanTech YOU Illumination is een nieuw, aantrekkelijk component dat ons gekend schuifladeplatform komt versterken. Voor de keuken- en meubelfabrikant en ook de keukenhandelaar opent dit nieuwe mogelijkheden om zich van de concurrentie te onderscheiden. Dankzij AvanTech YOU Illumination zijn ze in staat hun veeleisende klanten, zelfs in het topsegment, een aantrekkelijk ladedesign met een exclusieve uitstraling en tastbare kwaliteit aan te bieden.” Bovendien is AvanTech You Illumination ook inzetbaar in bestaande keukens, daar waar de AvanTech YOU schuiflade is toegepast. De benodigde energie is afkomstig van een handig oplaadbaar accupack waardoor ingewikkelde elektrische aansluitingen overbodig zijn. “Zonder extra technische inspanningen ontstaat een hoogwaardig design met uniek lichtsignatuur”, aldus de fabrikant.

De lichtlijst met homogeen ledlicht in 4000K kan eenvoudig op de AvanTech YOU ladezijwand worden geklikt.

Leuke uitsmijter

Een wereldwijd gerenommeerde designprijs toevoegen aan de trofeeënkast, dat doet iedereen wel graag. Hettich valt deze eer maar liefst drie keer te beurt bij de jaarlijkse uitreiking van de Red Dot Design Awards. In de categorie ‘Product Design’ vallen AvanTech YOU Illumination, het dempingssysteem Push to open Silent voor draaideuren en de ladegeleider Quadro Compact FE 20 voor wijnkoelkasten in de prijzen. De drie prijswinnaars werden door de jury onderscheiden voor hun uitstekende designkwaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.