Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een sterk team
Portare, met opvallende uitloop en geïntegreerde energiebesparende technologie.

Een sterk team

In de waterzone gebeuren dagelijks de meeste handelingen. Naber blijft inzetten op het ontwikkelen van oplossingen om dit zo comfortabel mogelijk te maken en streeft ernaar dat kraan en spoelunit een sterk team zijn.

De spoelunit PickUP heeft een afdruipzone in de vorm van een verhoogd niveau in de spoelbak zelf.

De keukenkraan mag een blikvanger zijn. Een statement dat precisie en perfectie uitstraalt. Met de kranen uit de nieuwe productserie ARMATE® SERVIZIO, bestaande uit de Portare, Lastra en Venere-kranen, biedt Naber drie kranenfamilies aan die qua vormgeving alle plaatjes invullen. “Het vormenspel van Venere is speels, Lastra betovert dankzij haar heldere lijnvoering en Portare heeft een gebogen of L-vormige uitloop en een zwenkbereik van 360 graden”, klinkt het bij Naber.

Innovatieve energiebesparende technologie

Een bijkomend voordeel van de Portare-kraan is de mogelijke energiebesparing die de geïntegreerde Cold-Start technologie oplevert. “Vaak zetten gebruikers de hendel van de kraan in het midden”, legt Naber uit. “Dat is makkelijk natuurlijk. Maar het zorgt er wel voor dat zowel de toevoer van warm als koud water wordt geopend, ook als er uitsluitend koud water nodig is. De Cold-Start technologie verhindert dit en houdt de toevoer van warm water gesloten als de hendel van de kraan in het midden staat. Pas als deze meer naar de ‘warme kant’ wordt gezet, gaat ook de toevoer van warm water open.”

Immens assortiment

Het NABER-CONTURA® assortiment spoelunits bestaat uit modellen van roestvrij staal, keramiek en composiet. Corno Piu zijn de spoelbakken van roestvrij staal en daarbij valt meteen het immense assortiment aan formaten op. Een minimalistisch designconcept met expressieve details zijn opvallende kenmerken. De keuze bestaat bovendien uit modellen met of zonder geïntegreerde kraanbank, waarbij Naber uiteraard ook passende kranen en accessoires aanbiedt.

Ook bij de inbouwspoelunits PickUP en LineUP, vervaardigd uit keramiek naar een ontwerp van Hans Winkler Design, gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. De afdruipzones van deze beide spoelunits ondersteunen extra hun karaktervolle uitstraling. Bij LineUP is het een grote zone naast de spoelbak, bij PickUP is het een verhoogd niveau in de spoelbak. PickUP en LineUP zijn verkrijgbaar in mat wit, glanzend wit, zwart en de grijstinten Leisteen en Lava.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.