Platform over design en techniek in de keukenbranche
Eén van de belangrijkste haltes tijdens een Küchenmeile-roadtrip
De vlaggen wapperen weer in Löhne.

Eén van de belangrijkste haltes tijdens een Küchenmeile-roadtrip

‘Wir sehen uns, in Löhne’

De aantrekkingskracht van Löhne is nooit zo groot als tijdens de derde week van september. Dan verandert het sympathieke stadje en de (ruimere) omgeving in een waar keukenparadijs. Overal staan de oranje borden langs de kant van de weg om de bezoekers naar alle trekpleisters te loodsen. En ook area30 krijgt zo’n oranje verkeersbord. De beurs groeide ondertussen uit tot één van de belangrijkste haltes tijdens een Küchenmeile-roadtrip. 

De organisatoren zorgen steeds weer voor interessante workshops en lezingen om het beursbezoek af te wisselen met leerrijke sessies.

Wie Küchenmeile zegt, denkt meteen aan de talrijke fabrikanten die hun showrooms vernieuwen en openstellen voor een talrijk publiek. Ondertussen groeide ook de area30 uit tot een gevestigde waarde tijdens de Küchenmeile, een netwerk-hub waar dit jaar meer dan 180 exposanten en merken klaarstaan om bezoekers uit meer dan 50 landen te verwelkomen.

Een positieve sfeer bij de bezoekers.

“Van 16 tot 21 september is Löhne als het ware een magneet voor keukenbouwers, keukenstudio’s, aankoopgroeperingen, projectontwikkelaars en architecten”, weet trendfairs. “Iedereen die professioneel actief is in de keukensector wil er gewoon bij zijn. Kijken we terug naar 2022, dan kijken we terug op een geweldige editie van area30. Eentje waarbij de positieve sfeer alom tegenwoordig was. En 2023 belooft een even geweldige editie te worden.”

Alles draait rond 30

Zowel voor exposanten als voor de bezoeker biedt area30 tal van voordelen. “In de eerste plaats is het de centrale ligging van Löhne in Küchenmeile-land”, aldus organisator trendfairs. “We bevinden ons op een steenworp afstand van de Autobahn A30, die mede haar naam geeft aan zowel de Küchenmeile A30 als area30. Meer zelfs, het is slechts één minuutje met de auto voor wie de afrit 30 neemt. Opnieuw het cijfer 30. Met voldoende parkeergelegenheid vlakbij en een goed georganiseerde shuttle service van de parkings naar de beursvloer, is het voor de bezoeker een makkie om op area30 te belanden. En aangezien de vele fabrikanten die hun showrooms openstellen voor het grote publiek zich ook in en rond Löhne bevinden, is het voor de bezoeker een relatief makkelijke puzzel om te leggen. Exposanten van area30 weten bovendien dat de bezoekers die er zijn échte specialisten zijn.”

Napraten kan zoals altijd in de cateringzone.

Goed plannen

Bezoekers komen naar area30 om er in de eerste plaats om nieuwe producten en oplossingen te vinden. Beursorganisator trendfairs streeft er dan ook naar om een zo breed mogelijk spectrum aan exposanten aan te bieden. “De grote diversiteit aan exposanten en productgroepen is inderdaad een sterke troef”, klinkt het. “Van afvalsystemen tot werkbladen, van toestellen tot smart home, van meubels en stoelen tot verlichting. Eigenlijk is het vrij simpel gezegd, alles is er. We raden bezoekers dan ook aan om op voorhand goed te kijken welke standhouders ze willen bezoeken. Op onze website staat een up-to-date overzicht met daarbij de mogelijkheid te zoeken op naam en op productgroep.”

Een nieuwe magneet

Area30 is bij uitstek dé beurs om producten en diensten te tonen die toekomstgericht zijn voor de industrie. Met de Innovation Area creëert trendfairs een nieuwe zone om speciale aandacht te besteden aan innovatieve, trendy of nieuwe producten. “Een nieuwe magneet voor area30 want hier maken we een unieke plek om te netwerken en ideeën uit te wisselen”, legt trendfairs uit. “De bar met verschillende zitmogelijkheden biedt naast ontspanning ook ruimte voor ‘out of the box’ gesprekken. Op het ‘Podium’ zullen gedurende de hele beursdag toonaangevende lezingen en spannende discussies worden aangeboden. Maak kennis met industriepartners, handel, (interieur)ontwerpers, influencers, vakmedia, netwerkers en nog veel meer.”

Hartelijke uitnodiging voor het ontmoetingspunt in de branche

“Organisator trendfairs en de meer dan 180 exposanten van area30 nodigen met plezier iedereen uit om naar Löhne (D) te komen en keukeninnovatie te ervaren”, klinkt het in koor. “Van zaterdag 16 september tot en met donderdag 21 september zal het beursterrein van Löhne gonzen van keukenbedrijvigheid. De deuren gaan dan dagelijks om stipt 9 uur open om weer te sluiten om 18 uur.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.