Platform over design en techniek in de keukenbranche
Een wijnkast voor iedereen

Een wijnkast voor iedereen

Wijnkenner of eerder liefhebber? Grote keuken of wat kleiner? Er is een wijnkast voor iedereen. Met vier merken en dus een groot aantal modellen in het portfolio maakt invoerder Assist 2 Enjoy zich sterk op elke vraag een passend antwoord te geven.

“Klanten die een keukenzaak binnenstappen zijn niet meteen op zoek naar een wijnkast in hun nieuwe keuken”, weet Patrick Vancoillie van Assist 2 Enjoy. “Toch zien we de verkoop van onze toestellen jaar na jaar toenemen, in elke prijsklasse en voor alle leeftijden. Naast het functionele aspect, steeds een goede fles wijn op de juiste temperatuur bij de hand, speelt het esthetische een belangrijke rol. Een wijnkast ziet er immers mooi uit en past goed in het geheel van de keuken. Sfeer en gezelligheid, daar zorgen onze toestellen voor.”

De inbouwwijnkast met referentie AVI60CDZA van Avintage ingebouwd als een onderbouwwijnkast in een kookeiland. Vandaag is deze beschikbaar met een inox handvat, in het najaar ook met een handvat in het zwart. (foto: Arnoud Derouet.)

Voor elk wat wils

Een echte wijnkenner hoef je niet te zijn om een wijnkast in je keuken te plaatsen. Wie af en toe met vrienden een flesje wil kraken, kan evenzeer zijn gading vinden bij Assist 2 Enjoy. “Onze vier merken Climadiff, Avintage, Fhiaba en Provintech situeren zich in alle prijsklassen”, bevestigt Vancoillie. “Zo zien we dat onze inbouwtoestellen het zeer goed doen. Een topper is bijvoorbeeld een inbouwwijnkast van Avintage met twee temperatuurzones en plaats voor 36 flessen. Dankzij de beide temperatuurzones kunnen zowel flessen rode (15°-20°C) als witte (5°-10°C) drinkklaar worden bewaard. Echte wijnkenners met een grotere collectie kiezen eerder voor een vrijstaand model dat plaats biedt aan meer flessen. Ook voor hen hebben we het gewenste toestel in ons portfolio. Het neusje van de zalm? Dat zijn de wijnkasten op maat van Provintech.” 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.