Platform over design en techniek in de keukenbranche
Efficiëntie troef voor keukenmanagement

Efficiëntie troef voor keukenmanagement

Een perfect georganiseerde keuken speelt zijn troeven uit achter de fronten en de oppervlakken. Een handig systeem om afval te scheiden en af te voeren is daarbij een must.

Keukenplanners en ook de vakhandel weten het al langer. Wie de ruimte onder de spoeltafel efficiënt kan gebruiken met bijvoorbeeld een afvalsorteersysteem heeft duidelijk een streepje voor. Dat klinkt als muziek in de oren van Naber dat met haar Cox® Base, Cox® Clan en Cox® Box flexibele systemen aanbiedt om elke situatie van een gepaste oplossing te voorzien.

Passende oplossing snel gevonden

Afvalmanagement is belangrijk en individueel, zo merkt Naber op. Iedereen doet het op een andere manier. “Alleen al in onze Cox®-series bieden we 29 verschillende afvalemmers aan, in verschillende groottes, met of zonder afsluitdeksel”, benadrukt de fabrikant van keukenaccessoires. “Het volume van deze emmers reikt van 1,2 tot maximaal 39 liter. Voeg daarbij de mogelijkheid van een voetpedaal en een elektrische uitwerper en het afvalscheidingssysteem is volledig handenvrij. Wie liever een vrijstaand afvalsysteem gebruikt, vindt ongetwijfeld zijn gading in het SELECTAkit®-programma.”

Cox Work

Cox Base, beschikbaar in lichtgrijs en antraciet.

 

Een lade bovenop het afvalsysteem

Naber gaat verder dan afvalmanagement. Dankzij de Cox Base-Board® schuifladen met volledig uittreksysteem ontstaat een nieuw niveau dat uitgerust kan worden met verschillende bewaardozen. “En ook hier hebben we voor elke speciale of gewone inbouwsituatie een oplossing”, vult Naber aan. “Wie bijvoorbeeld beschikt over een zeer diepe spoelunit en eronder dus weinig ruimte overhoudt, kan kiezen voor een Base-Board met een lagere achterwandhoogte.” Het Cox Base-Board® programma breidt bovendien uit en bevat nu ook een oplossing voor kasten met een 900 millimeter corpusbreedte.

Internationale erkenning

Dat het design en het gebruiksgemak in de smaak vallen, bewijzen ook de internationale prijzen die Naber in haar prijzenkast mocht bijzetten. Naast het Cox Base-Board® systeem viel ook Cox Work®, in de prijzen, containers van 13, 16, 22 of 28 liter die als gereedschapskist of toolbox op kantoor, maar ook in de tuin of zelfs in de kinderkamer inzetbaar zijn.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.