Platform over design en techniek in de keukenbranche
Elica Roadshow in Eindhoven, Zwolle en Amsterdam!

Elica Roadshow in Eindhoven, Zwolle en Amsterdam!

De grote showtrailer, een luxueuze bus die tot mobiele showroom werd omgebouwd met plaats voor 150 personen komt naar Nederland.

Het Italiaanse Elica, de grootste producent van innovatieve design afzuigkappen en kookplaten met geïntegreerde afzuiging, bezoekt acht grote steden in België en Nederland om haar nieuwste producten te showen. De grote Showtrailer, een luxueuze bus die tot mobiele showroom werd omgebouwd met plaats voor 150 personen, komt op 12 mei in Eindhoven, op 25 april in Zwolle en op 29 april in Amsterdam. De keukenvakhandel, keuken- en interieurbouwers, architecten en andere professionals kunnen kennis maken met de innovatieve nieuwigheden die Elica op de markt brengt.

Met vijftig jaar ervaring is Elica wereldleider in productie van afzuigkappen -en kookplaten met afzuiging. In Europa is Elica volgens data van GfK het toonaangevende merk (op vlak van volume en waarde) in de categorie van de afzuigkappen, en top drie op het gebied van kookplaten met afzuiging. Elica nodigt keukenverkopers, architecten en andere professionals uit om de producten tijdens een exclusieve roadshow en showcase te komen bekijken en aanraken.

Deze Roadshow maakt deel uit van het internationaal plan van Elica om de activiteiten in heel Europa te versterken. In Nederland is aXiair al meer dan 18 jaar aangewezen distribiteur van Elica. Tijdens deze tournee door Nederland zal Elica met haar vertegenwoordigers bijeenkomen om haar visie op het merk te delen. Bij deze gelegenheid krijgen de gasten meer info over de nieuwe producten en worden er Italiaanse show-cooking sessies georganiseerd

Zin om langs te komen op de roadshow met Italiaanse showcooking demonstraties en kennis te maken met het aXiair en Elica-team? Meld je dan aan via deze mail: info@axiair.nl en laat weten welke dag voorkeur heeft!

Voor meer info over data, locatie en afzuigkappen die worden gepresenteerd, klik op onderstaande link!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.