Platform over design en techniek in de keukenbranche
Energiezuinig en maximaal vers: Liebherr introduceert een nieuw assortiment 70 cm brede vrieskasten

Energiezuinig en maximaal vers: Liebherr introduceert een nieuw assortiment 70 cm brede vrieskasten

Liebherr presenteert een nieuwe generatie 70 cm brede vrijstaande diepvriezers. De nieuwste Liebherr-productserie combineert klant- en toekomstgerichte functies met een strak design, waardoor een ‘maximaal vers’ voor levensmiddelen wordt gecreëerd. De specialist voor koelen en vriezen is er opnieuw in geslaagd compromisloze kwaliteit en een hoogstaand uiterlijk te combineren met doordachte bewaartechnologieën, energie-efficiëntie en intuïtief gebruiksgemak.

Energiebesparing wordt om verschillende redenen steeds belangrijker. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor de portemonnee groeit het belang van een laag energieverbruik. Tijdens het ontwerp van de apparaten wordt er voortdurend gedacht aan duurzaamheid waarbij maximale energie-efficiëntie een van de pijlers is. De nieuwe 70 cm brede diepvrieskasten behoren met energielabel C tot de zuinigste diepvrieskasten in de markt.

Nooit meer ontdooien

De beproefde NoFrost-technologie bevindt zich in de nieuwe modellen in de sokkel van het apparaat en is gemakkelijk toegankelijk wanneer dat nodig is. NoFrost beschermt de diepvrieskast tegen ongewenste ijsvorming. Een laag ijs in de vriezer leidt al snel  tot 20% meer energieverbruik. Voordelen van NoFrost: verpakkingen blijven leesbaar en vriezen niet aan elkaar, nooit meer moeizaam en tijdrovend ontdooien, geld besparen en meer tijd hebben voor andere dingen.

Geschikt voor plaatsing in onverwarmde ruimte

FrostProtect is geïntegreerd in alle diepvrieskasten, wat meer flexibiliteit biedt bij de keuze van de installatieplaats. Het apparaat werkt perfect, zelfs bij omgevingstemperaturen tot -15 graden Celsius. De nieuwe apparaten onderscheiden zich als echte allrounders. Behalve een laag stroomverbruik en een laag geluidsniveau bieden ze optimale koelprestaties en een groot koelvolume. En dankzij de hoogwaardige materialen, ook een lange levensduur.

Peak en Plus serie

De diepvrieskasten uit de Peak serie onderscheiden zich door: een energiezuinig C label, volledig uittrekbare laden op telescooprails, Touch & Swipe kleurendisplay, LED verlichting en EasyTwist-Ice voor comfortabel ijsblokjes maken. De deur van de vrieskast gesloten maar iets vergeten te pakken: met de standaard EasyOpen opent de deur soepel en gemakkelijk. Zelfs meerdere keren achter elkaar.

Naast de modellen uit de Peak serie zijn deze ook verkrijgbaar in de iets eenvoudigere Plus uitvoering.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:

BURAM ELECTRO B.V.
T 0297 23 99 23
E verkoop@buram.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.