Platform over design en techniek in de keukenbranche
Exclusief maatwerk met FENIX® NTM en FENIX® NTA

Exclusief maatwerk met FENIX® NTM en FENIX® NTA

Sinds zijn introductie in 2013 is FENIX® uitgegroeid tot de referentie voor supermat, soft touch interior design materiaal. Naast de extreem matte uitstraling en de zijdezachte touch, is dit met nanotechnologie behandelde materiaal volledig anti-fingerprint en kunnen krassen thermisch hersteld worden. Een onderscheidend materiaal dat vraagt om een al even onderscheidende afwerking.

VANCA Belgium biedt als exclusief Belgisch verdeler van FENIX®, samen met zusterbedrijf FORMA., uitgebreide mogelijkheden voor standaardpanelen en maatwerk in zowel FENIX® Compact (12 millimeter) als FENIX® dunlaminaat.

Horizontale en verticale toepassingen

Tot de mogelijkheden behoren onder meer keukenfronten op maat, afgeboord met een nulvoeg laserkant, of flinterdunne tafelbladen met teruglopende kantfrezing. Een keukenwerkblad wordt bij FORMA. dan weer voorzien van de complexe uitsparingen voor een perfecte vlak- of onderbouw spoeltafel.

sink-wit-maar-dan-zwart-kopieren

Met een exclusieve FENIX® spoelbak in dezelfde unikleur als het werkblad creëer je een uitzonderlijk strak effect.

 

Exclusieve spoelbakken

Voor een volledige visuele integratie, vind je bij VANCA bovendien een reeks exclusieve FENIX® spoelbakken voor onder- en bovenbouw. Deze supermatte, soft touch wasbakken uit polyester kregen dezelfde sterke nanotech toplaag als de werkbladen en zijn beschikbaar in alle FENIX® unikleuren.

FORMA. configurator

Maatwerk bestellen doe je eenvoudig van achter de computer. De online FORMA. configurator loodst je, samen met je klant, in vier eenvoudige stappen doorheen de mogelijkheden en visualiseert het ontwerp. Na afloop krijgt de klant meteen een indicatie van de brutoprijs, met vermelding van je korting als keuken- of interieurbouwer. Omdat ook de uiteindelijke productie vanuit de online configurator aangestuurd wordt, zijn levertijden van amper drie à vier weken de standaard.

Kortom, door de details uit te besteden aan de materiaalspecialisten ben je zeker van een perfecte designkeuken. Je hoeft ze enkel nog te plaatsen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.