Platform over design en techniek in de keukenbranche
Gedrukt en digitaal: nieuwe catalogussets 2022

Gedrukt en digitaal: nieuwe catalogussets 2022

Per 1 januari 2022 wordt de nieuwe complete Naber catalogus geldig. Voor de ordners 21/22 verzendt de fabrikant van complete assortimenten van keukenaccessoires, vers van de pers, catalogussets die de inhoud van het jaar 2021 dienen te vervangen. Bij productie en transport worden in ruime mate natuurlijke hulpbronnen ontzien als de ordners 1 BASICS, 2 TECH en 3 INTERIEUR twee jaar na elkaar gebruikt worden. Bestaande klanten van Naber zijn met deze praktijk sinds langere tijd vertrouwd. Nieuwe klanten ontvangen uiteraard een complete set van drie catalogi met ordners en binnenpagina’s.

In beweging geraken behalve de gedrukte cataloguspagina’s ook heel wat gegevens: in de loop van december stelt Naber de complete catalogus 2022 op naber.com ter beschikking om gedownload te worden. Geschikt als naslagwerk zijn de PDF-bestanden die voor alle geïnteresseerden ter beschikking staan. Geregistreerde dealers kunnen de gegevens in het dealerportaal ook in het XLSX- en CSV-formaat opvragen en deze in hun webshop en in het voorraadbeheersingssysteem integreren. Aanvullend worden de geüpdatete IDM-gegevens van de complete catalogus voor de keukenplanningssoftware beschikbaar gesteld. U profiteert bovendien van volledige transparantie bij alle bestelprocessen en bij de voorafgaande controle van de leverbaarheid van de door u gewenste keukenaccessoires.

Over de eigenschappen en werkwijzen van de producten en technische systemen informeert Naber aanvullend in de vorm van brochures en video’s. In de rubriek “Service” op naber.com bevinden zich de videotheek en het downloaddomein met gedigitaliseerde productbrochures. Speciale websites met multimediale inhoud over de uiterst actuele thema’s “Lichttechniek” en “Ventilatietechniek” kunnen opgevraagd worden: naber.com/lic en compair-flow.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.