Platform over design en techniek in de keukenbranche
Geen keuken zonder spoelbak
Linum Pure is een reeks eenvoudig te installeren RVS AISI 304 (18/10) spoelbakken, beschikbaar met radius 12 (R12) of radius 15 (R15).

Geen keuken zonder spoelbak

Een spoelunit is onmisbaar in elke keuken. Linum profileert zich vandaag als waardig alternatief voor de grote merken op het vlak van spoelunits. De gespecialiseerde Interior divisie van familiebedrijf Linum Europe ontwikkelt en levert de puurste roestvrijstalen spoelbakken in een zijdeglans uitvoering of met PVD coating: Linum Pure R12 met radius 12 en R15 met radius 15. Verder omvat het gamma ook vlakke spoeltafelbladen en roestvrijstalen keukenkranen.

De Linum Pure R12 spoelunits met geïntegreerde korfplug en overloop zijn beschikbaar in zijdeglans rvs of met PVD gunmetal coating voor de courante modellen.

Linum voorziet interieur- en keukenbouwers van spoelunits die zowel in projectmeubilair als in huishoudkeukens hun weg vinden. Linum Pure is een reeks eenvoudig te installeren RVS AISI 304 (18/10) spoelbakken met een plaatdikte van 1 millimeter, beschikbaar met radius 12 (R12) voor wie het heel strak wil of radius 15 (R15) met meer afgeronde hoeken. Ze zijn geschikt voor vlakbouw, onderbouw of opbouw of voor inlassen in een inox werkblad en worden geleverd met geïntegreerde korfplug en overloop, montageklemmen met bevestigingsschroefjes en geluiddempende coatingstrips aan alle zijden (optioneel bij R15).

Spoelunits met gladde afwerking

“De Pure R12 enkele spoelunits zijn beschikbaar in een gladde zijdeglans afwerking of met een kras- en vlekbestendige PVD gunmetal coating. Deze reeks omvat zes modellen, telkens met een breedte van 400 millimeter, maar in lengtes van 180, 340, 400, 450, 500 en 740 millimeter. Bovendien bieden we deze spoelunit ook als dubbele unit aan, met name door de combinatie van de versie van 180 millimeter breed met een unit van 400 of 500 millimeter breed of door twee spoelbakken van 400 millimeter in één oplossing samen te voegen,” zegt marketingmanager Robbie Naessens. “De Linum Pure R15 is leverbaar in acht modellen. De kleinste versie meet 340 bij 180 millimeter (L x B),terwijl de andere uitvoeringen allemaal 400 millimeter breed zijn, met lengtes tussen 180 en 710 millimeter.”

Roestvrijstalen keukenkranen

Naast deze Pure spoelunits levert de firma ook de Maronia-spoeltafelbladen in geborsteld rvs, sifons en een mooi gamma Linum keukenkranen, vervaardigd uit roestvrij staal. De keuze tussen modellen met ronde of rechte hals, rvs geborsteld of PVD gunmetal, sluit perfect aan bij het aanbod aan spoelunits.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.