Platform over design en techniek in de keukenbranche
Geluidsarm koken en intuïtieve bediening met draaiknoppen

Geluidsarm koken en intuïtieve bediening met draaiknoppen

berbel Downline Infinity

Met de nieuwe Downline Infinity wordt koken een belevenis. Alle belangrijke basisfuncties van deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging kunnen optioneel worden bediend met behulp van vijf knoppen aan de voorzijde van de onderkast. Deze knoppen zijn de perfecte bediening voor designbewuste hobbykoks, die een optimale functiekeuze willen combineren met het tastbare materiaalgevoel en de dynamiek van een draaiknop. De robuuste en zware draaiknoppen creëren een intuïtieve bediening door de hoogwaardige en voelbare klikfunctie bij de schakeling tussen de standen én door de elegante ledverlichting. De knoppen lichten afhankelijk van de situatie op in een koel-witte of oranjerood kleur en ondersteunen het koken visueel door van kleur en helderheid te veranderen. De speciale highlight is dat alle instellingen op het digitale display af te lezen zijn en niet, zoals gebruikelijk, via de voorzijde van de bedieningsknop. Met berbel blijft de kookactie altijd direct op de kookplaat in beeld en hoeft men niet te bukken om de stand af te lezen. Dankzij deze eenvoudige, intuïtieve bediening blijft koken een vloeiend proces. Ook het verplaatsen van de pannen op het kookveld verloopt uiterst vloeiend en stil vanwege een duurzaam, geluidsabsorberend oppervlak.

Accessoires die de puntjes op de i zetten

De draaiknoppen voor de bediening zijn optioneel tegen meerprijs te bestellen en zijn alleen verkrijgbaar voor de Downline Infinity. De robuuste knoppen zijn naar keuze verkrijgbaar in roestvrij staal of matzwart. Welke uitvoering er ook gekozen wordt, ze geven een bijzonder accent aan het keukenontwerp. In het ontwerp van de keuken is de Downline Infinity te integreren als vlakke inbouw of als opbouw inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Als opbouwvariant is een kookplaatframe in matzwart of in een roestvrij staal-look te verkrijgen. De kleurkeuze kan harmonieus worden afgestemd op de kleur van de draaiknoppen. Dat is niet alleen chique, het geheel wordt zo ook een echte blikvanger in de keuken. De Downline Infinity verenigt kwaliteit, design, bedieningsgemak en functionaliteit op een innovatieve en duurzame manier, niet in de laatste plaats vanwege de unieke kookplaatafzuiging.

Geluidsarm koken

Het plezier bij het koken verdwijnt snel wanneer het geluid van de afzuiging andere personen stoort. Dit gebeurt vaak wanneer de keuken en de woonkamer open zijn en de familie televisie zit te kijken, muziek luistert of op een andere manier ontspant. Wie kiest voor een berbel is uitstekend uitgerust voor dergelijke moderne woonconcepten door de fluisterstille werking – naast de betrouwbare afzuiging van kookdampen- en braadluchtjes!

Duurzame, geluidsabsorberende oppervlakken

De Downline Infinity heeft net als de andere leden van de Downline-familie een nieuw, uniform vormgegeven oppervlak. Koken op inductie is een blijvende trend – hierbij moet echter in acht worden genomen dat inductievelden weliswaar zeer efficiënt zijn, ze tegelijkertijd ook gevoelig zijn voor slijtage van de pannen. De oplossing is afkomstig van SCHOTT, in de vorm van een geluidsabsorberende coating en bedrukking voor kookplaten met CERAN HIGHTRANS® eco. Dit milieuvriendelijke, zonder giftige toevoegingen gefabriceerde glas wordt met speciale, loodvrije inkten bedrukt waarmee de krasgeluiden van het kookgerei minder scherp klinken. Daarnaast reduceren de CERAN® Still Colors de wrijving op het oppervlak van de kookplaat. Pannen en koekenpannen kunnen zo gemakkelijker van de ene zone naar de andere worden verplaatst. Hierbij zorgen ze niet alleen voor minder metaalslijtage, het geheel is ook aanzienlijk stiller dan bij kookplaten met gangbare decoratieve bedrukking.

Meer informatie is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.