Platform over design en techniek in de keukenbranche
Häfele richt de schijnwerpers  tijdens ARCHITECT@WORK exclusief op Axilo™

Häfele richt de schijnwerpers tijdens ARCHITECT@WORK exclusief op Axilo™

Op de negende editie van ARCHITECT@WORK in Kortrijk is Häfele Belgium NV opnieuw van de partij. Deze sfeervolle beurs, met heel intiem en gezellig karakter, trekt telkens nieuwsgierigen uit verscheidene hoeken van de bouw- en interieurwereld. Een ideale ontmoetingsplek dus voor Häfele en haar brede afzetmarkt. Atypisch – maar toch erg interessant – is dan ook stand 175, waarop de spécialist in functioneel meubel- en bouwbeslag haar revolutionair sokkelafstellingssysteem Axilo™ uitgebreid zal showen. Zowel voor de designer als voor de verwerker en de installateur heeft Axilo™ fantastische troeven.

Voor de designer

In de wereld van de ontwerpers is het veelal walsen tussen de productbeperkingen door. Dikwijls is het zelfs niks anders dan compromissen maken en dat werkt frustrerend. Häfele biedt met het sokkelafstellingssysteem Axilo™ extra ademruimte voor de designer. Het systeem heeft de mogelijkheid om extreem lage sokkels tot slechts 35 mm voor (maat-)meubels en interieurs te ontwerpen en ze zijn bovendien regelbaar. Met een lagere – minimalistische – sokkel krijgt een meubel soms een heel ander karakter, dus ontwerpers weten deze nieuwe mogelijkheden zeker te smaken. Ga het effect zeker eens zelf bekijken op de beursstand.

Voor de verwerker

Axilo

Het revolutionair sokkelafstellingssysteem Axilo™.

 

De Axilo™-familie groeit steeds verder aan met slimme toevoegingen onder het motto “vooruit denken”, want Häfele denkt constant na hoe ze nog meer functionaliteit kan brengen binnen haar huismerken. Zo zijn er voor Axilo™ nieuwe types bevestigingsplaten, nóg kortere sokkelvoeten en speciale toebehoren. Deze verruimen nog maar eens het toepassingsgebied zonder de hoge prestaties te verliezen (draagkracht tot 150 kg). Op de beursstand zijn deze laatste nieuwigheden effectief te zien en te bespreken.

Voor de installateur

Reeds gekend, maar zwaar onderschat, zijn de ergonomische voordelen en de tijdswinst voor de installateurs van meubels en maatwerkinterieur. Deze branche gaat dagelijks letterlijk gebukt onder de zware last van het plaatsen en nivelleren van sokkels voor meubilair. Vooral in de keukenbranche is het vaak urenlang lastig werken met veel ongemakken en tijdverlies tot gevolg. Door het inzetten van de Axilo™producten en bijhorend gereedschap is het kruipwerk verleden tijd en kan de installateur op een comfortabele en efficiënte manier meubelsokkels nivelleren. De tijdswinst is minstens 50 procent. Het gereedschap werkt als een verlenging van je arm om de sokkelvoeten af te stellen, zodat je rechtop kan zitten en de waterpas perfect in het oog kan houden. De draaibeweging kan manueel of met een accuschroefmachine gebeuren. Vooral in het geval van hoekkasten en hun achterste sokkelvoeten, is dit een ware verademing voor de installateur. Ook dit aspect valt uitvoerig te testen op de Häfele stand. Doen is dus de boodschap.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.