Platform over design en techniek in de keukenbranche
Hou fruit en groenten 15 dagen vers

Hou fruit en groenten 15 dagen vers

Fruit en groenten die in een oogopslag hun versheid verliezen: het is een probleem waar we allemaal mee kampen. De nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties van Whirlpool bieden dé oplossing. Dankzij een geavanceerd koelsysteem en tal van innovatieve snufjes houden ze je producten tot wel 15 dagen vers. En dat alles in een oogverblindend design.

Praktische keukenproducten

Whirlpool verwelkomt haar nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties: de Dual NoFrost W9 en de Total NoFrost W7. Beide NoFrost-modellen pakken uit met meerdere innovatieve snufjes die al snel onmisbaar zullen worden. Hun gemeenschappelijk doel: jouw eten zo lang mogelijk vers houden. Zo ga je foodwaste tegen, moet je minder vaak naar de winkel en geniet je van een gezondere levensstijl. Win win.

Intuïtief

Kenmerkend aan de Dual NoFrost is de 6TH SENSE PrecisionControl technologie. Deze regelt nauwkeurig de temperatuur en de luchtvochtigheid in zowel de koelkast als de diepvriezer om te voorkomen dat schommelingen optreden wanneer de deur wordt geopend en gesloten. De intuïtieve technologie helpt het koelsysteem snel te reageren en zorgt ervoor dat verse groenten en fruit overal in de koelkast kunnen worden bewaard, terwijl hun smaak, textuur en voedingskwaliteit behouden blijven. 

De Dual NoFrost heeft nog enkele snufjes in huis, zoals een speciaal FreshBox+ compartiment met FreshPad, een hygiënisch rooster dat vocht wegtrekt en schadelijke bacteriën voorkomt. Ook de diepvriezer blijft niet achter: daar kan je voedsel extra snel laten afkoelen dankzij de FastFreezePad. 

Total NoFrost

De W Collection koel- en vriescombinaties worden aangevuld met de Total NoFrost W7-modellen. Deze modellen beschikken over een modern design en een even flexibel opslagbeheer als de Dual NoFrost-modellen. Ze bieden uitstekende prestaties dankzij het Total NoFrost-koelsysteem, een speciaal systeem dat gekoelde lucht rond de vriezer laat circuleren om ijsvorming te voorkomen, waardoor handmatige ontdooiing overbodig is. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.