Platform over design en techniek in de keukenbranche
Houd je handen vrij en je hoofd koel…
Het oog wil ook wat. Want naast de volledig automatische deuropening, is de koelkast ook een ware eyecatcher in de open woonkeuken.

Houd je handen vrij en je hoofd koel…

Introductie van diverse innovaties die het leven in de keuken makkelijker maken

Liebherr presenteert nieuwe inbouwkoelkasten en -diepvriezers met de AutoDoor-functionaliteit. We hebben het over volledig automatische deuropening door middel van een klopsignaal, de SmartDevice-app of zelfs een gesproken opdracht. Het is hét alternatief voor de handmatige bediening en de ultieme oplossing voor greeploze keukens.

De Autodoor-functionaliteit. Het gemak dient de mens!

De nieuwe functie opent en sluit de deur volledig waarbij de maximale opening van de deur naar wens is in te stellen. De mate van automatisering is zelf te bepalen: alleen openen, alleen sluiten of beide in combinatie met drie verschillende snelheden waarmee de deur opent en sluit. 

Veiligheid

Het kan uiteraard gebeuren dat de deur niet open of dicht kan omdat deze wordt geblokkeerd. De deur stopt dan automatisch. Een geluidssignaal waarschuwt en in het display verschijnt een melding ‘verwijder obstakel’. Na een minuut zal het apparaat opnieuw proberen de deur te openen of te sluiten. 

De installatie hiervan is net zo eenvoudig als een gewone koelkast. Er is geen extra ruimte nodig voor externe openingsmechanismen. Dat geldt ook voor het feit dat er geen extra stroompunten nodig zijn. De automatische deuropening is in het apparaat zelf verwerkt en die past in de standaard nis van 178 cm.

Versheid met een wow-effect 

In de Salinas-vallei in Californië zorgt de nabijheid van de koele Stille Oceaan ervoor dat er in de zomer een fijne, vochtige mist neerdaalt op de groentevelden. De gewassen drogen daardoor niet uit. Liebherr heeft de kracht van dit natuurverschijnsel als innovatie aan de AutoDoor koelkasten toegevoegd. In de luchtdichte BioFresh Professional-lade geeft HydroBreeze automatisch nieuwe energie aan fruit en groenten met een koele, frisse nevel. Elke keer dat de deur wordt geopend, ontstaat dus het wow-effect. Ja, inderdaad… dat kan dus gewoon in de eigen keuken! 

Koelkasten

De AutoDoor koelkasten uit de Peak serie zijn er in twee varianten, met en zonder vriesvak. In het interieur worden vooral hoogwaardige materialen gebruikt zoals een edelstalen achterwand en een binnendeur in combinatie met glazen deurvakken. Maar ook de bijzondere LightTower verlichting en het Touch & Swipe kleurendisplay maken apparaten van deze serie tot echte blikvangers. Als kers op de taart beschikt het model zonder vriesvak over de InfinitySpring. Deze waterdispenser is in de binnenzijde van de koelkast geïntegreerd en bijna onzichtbaar. Dus: altijd koel en fris water bij de hand.

Diepvrieskast

De lades zijn eenvoudig toegankelijk, sluiten geruisloos en zijn goed verlicht. Dat maakt het nog makkelijker om ingevroren levensmiddelen te vinden. De AutoDoor diepvrieskasten uit de Peak serie onderscheiden zich door de volledig uittrekbare laden op telescooprails, de Touch & Swipe kleurendisplay en de LED verlichting. De beproefde NoFrost-technologie beschermt de diepvrieskast tegen ongewenste ijsvorming. Zo blijven verpakkingen leesbaar en vriezen ze niet aan elkaar vast. De gebruiker hoeft nooit meer tijdrovend
te ontdooien! 

Diepvries met ruimtewonder

De IceTower in de diepvrieskast combineert twee grote opbergmogelijkheden met elkaar: de automatische IceMaker met een vaste wateraansluiting voor maximaal 5,7 kg ijsblokjes en een ruim compartiment dat groot genoeg is om een paar familiepizza’s rechtop te bewaren. En, om ervoor te zorgen dat met deze grote afmetingen toch alles snel kan worden gevonden, heeft Liebherr de  IceTower ook voorzien van extra verlichting. Verder is deze volledig uittrekbaar voor eenvoudige toegang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.